3 December 2013

Vintage style home decor

Assalamualaikum
Berangan sat malam2 sejuk2 gini
layan idea-idea home decoration untuk rumah idaman nanti
ceh, memang dasar kuat berangan sungguh
spoil la anjing tu
Fuh, nak nanges tengok semua design-design decoration ni
actually banyak lagi gambar design decor yang cun melecun
tapi tak larat lah nak copy paste
oh ya, sumber ni semua hanyalah sumbangan dari encik google ye
kuat sungguh aku berangan kan
yes, aku type yang memang kuat gila berangan
GILA ok
tapi habuk pun tarak (buat masa sekarang memang takde pape lagi, but in future insyaAllah apa yang diidamkan akan jadi realiti. aminn)
kepada "mr. interior designer tak jadi", ni lah home decor idaman saya
pandai-pandai awak la nanti ye
hehehehe

ok thanks for reading ya
selamat malam
>.<

3 comments:

NeroRulez said...

comel la anjing tu :3

akak mu said...

haku pun suka cam gini...rumah kecik, x leh realisasikan byk2 sgt..skit2 je..slow2.

haslinda said...

@akak mu

aku google decor ni pun sebab terinspirasi dari decor rumah hg la. jd la rumah kecik pun, boleh gak realisasi walau sikit. aku ni, habuk pun tarak lagi. harap realisasi dalam mimpi ja la dulu..