29 August 2013

Dah tiba masa letak jawatan

Assalamualaikum


Dah seminggu jadi 'pengusaha anggur' kat rumah
sekarang, dah tiba masa nak letak jawatan sebagai 'pengusaha anggur'
dan cari kerja lain
kata tuan/puan penasihat, jangan cerewet dalam mencari kerja
kerja ja apa pun janji halal
baik lah

Alhamdulillah,
baru kelmarin aku hantar resume ke satu company untuk mohon kerja
dan semalam aku dapat emel dari company tu
untuk datang interview esok

Tak sangka, secepat tu permohonan aku dipilih
aku dah study serba sedikit tentang apa yang patut untuk interview esok
semoga dipermudahkan urusan temuduga esok
mudah mudahan aku terpilih untuk isi kekosongan jawatan yang ada kat company tu
doakan aku kawan2

p/s: cuak pulak rasa

1 comment:

Anonymous said...

semoga berjaya....