12 June 2013

Fuuuuuhhhhhh, tiup sawang

Assalamualaikum

Fuhhhhhhh, fuhhhhhhh
*tiup sawang*
Haish, lama bebenor tuan belog tak mengapdet ghopenye
Tengok sikit tarikh kat previous entry
4 May 2013

Kau nampak betapa tuan blog telah mengabaikan dan menganak tiri kan belog nya
Tuan belog dah curang dari blogspot ke Instagram
Tuan belog dok gila stegrem je sekarang ni
Sehari tak upload gambo kt stegrem, panas punggung tak boleh dok diam
Haha, ok tipuuuu

Untuk pengetahuan
Tuan belog ni sekarang dah nak habis belajar
Dah penghujung sem akhir
Tengah menunggu hari untuk final paper di final semester nye
Tak lama lagi dah nak gi internship
Dah nak masuk alam kerjaya dah
Pejam celik, pejam celik dah nak habis
Tinggal lagi 8 hari maka bye bye lah UMT
Tapi tanak lah bye bye kat family BioM
sebab ukhwah kami takkan terputus
Biar terputus jarak, tapi jangan terputus ukhwah
cewaaahhhhh

*gamba last sangat poyo membajet model tak cukup modal>>>>ayat kak aku*

Saja nak tayang gamba baru, heheh 
untuk tatapan kakak2 aku yang jauh lama tak jumpa aku
aku tau hampa rindu kat aku
kahkahkah (ceh, hilang kesopanan dan kesantunan aku)

Dah la, saje hapdet malam ni nak ilangkan stress (stress sokmo)
Nak muntah dah rasa 
Penat sangat dari pagi sampai malam settle kan hal thesis
InsyaAllah esok nak hantar gi jilid
Doakan proses penjilidan thesis aku berjalan lancar
Aminnn

Nanti ada masa dan RAJIN, aku hapdet la lagi
Tapi tak tau la bila pulak
weeeeeee~
k bye
Assalamualaikum

2 comments:

putree said...

kat mana nie??

haslinda said...

@putree

kat seberang takir..tmpt rahim dok tgk seabird..