14 April 2013

Yaya hack blog acu #2

Assalamualaikum

Entry kali ni khas ditujukan untuk maklong Yaya, paklong Yaya, abang Mikhail and abang Lutfi yang dok kat Penang...
yang dah lama tak tengok Yaya
yang nak sangat tengok muka Yaya paling latest kan...
Yaya tau semua rindu Yaya, hihi terperasan pulak

dengan ini, khas untuk tatapan maklong, paklong, abg Khail, abg Lutfi.... taraaaaaaaaa
saya Nur Alma Safiya bt Rosdi
Comel nye Yaya... pandai acu amik gamba. hihi
Sorry. yaya meemang suka buat duckface
Masa ni Yaya tak ready and tak sempat nak posing, terus acu snap gamba Yaya. apa la acu ni.
Dan gambar2 dibawah adalah menggunakan kamera henpon acu yang tak seberkualiti kamera yang besaq gedabak tu..so, gamba blur sikit. tak pa, asal ada muka Yaya dah elok da kan. hihi...
 
Acu buli Yaya...
Yaya memanggggg suka buat duckface... >.<
Abang apiq tak pernah nak buat muka senonoh bila nampak camera... candid la konon nyeeee..
hai, saya Mek Yaaa...
heeeeeeee
Ni je gambo yang comey2 yang Yaya jumpa dalam laptop acu
ada banyak lagi dalam laptop
tapi tak dapat Yaya nak upload semua
takut nanti ada orang nak culik Yaya plak sebab comey sangat 
hihi

Maklong paklong abg Khail abg Lutfi
Nanti rumah atok siap balik la kampung
boleh main ngan Yaya puas2
Yaya pun dah rindu kat maklong paklong abg Khail abg lutfi

ok babaiii
Yaya nak logout sebelum kantoi ngan acu
>.<

1 comment:

Anonymous said...

maklong said: terubat rindu..syafiq pun ada...man n anak saudara kesayanganku, marsya??

Yaya nak mcm Luzman dah..insyaallah umur panjang murah rezeki maklong balik ke kmpg...