31 March 2013

Makan malam kami

Assalamualaikum...

Semalam ---- 30 Mac 2013 ---- merupakan hari Makan Malam Permarina 2013. majlis makan malam tahunan untuk meraikan pelajar tahun tiga (kami lah tu) yang tak lama lagi dah nak bersara a.k.a bergraduate...sob sob sob (lap ayaq mata sat).

Macam biasa. aku memang tak rajin nak menaip. so aku tayang gambo je la. sebagai part of kenangan bersama member of Marina Club sepanjang 3 tahun bergelar Marine Biology students.

harus tayang gambaq aku dulu hokes!!! >.<





Ni pinjam selempang Queen of the Night. tak de makna nya aku nak jadi Queen. aku nak jadi princess jew.
even I dress up simple jew, tak dress up gojes like others yang "wow, cantiknya uollsss", aku tetap rasa heppy and rasa gojes bila dapat spend the night with all of my lovely friends. sayangsss korang...

Dah. cukup. tu je. aku dah malas nak upload gambo and menaip sebenarnye. ngeh ngeh ngeh.. ok. selamat malam. tata~~~

11 comments:

cik ery said...

dinner terakhir as marine bio student :')

nurulsyafiqa mhatta said...

haha linda dah memenag gojesss ai tell u :D

putree said...

mana butang like???hehehe

haslinda said...

@cik ery

Kann..nnt lpas ni kita dtg as alumni plak.insyaAllah.. =)

haslinda said...
This comment has been removed by the author.
haslinda said...
This comment has been removed by the author.
haslinda said...

@nurulsyafiqa mhatta

Gojes kee?thanks..piqa n kawan2 lain sume laaagi gojes.. :)

haslinda said...

@putree

Butang like tadak..nk like,like kt ig ja.haha..

Mitchie Yusoff said...

poyo je, haha

haslinda said...

@Mitchie Yusoff

haha.. ape yg poyo nye weh??? x phm...

Anonymous said...

lawoo baju