3 February 2013

Fear Factor Selebriti Malaysia

Hai
lama tak update kan
and malam ni tiba2 nak update
nak cerita pasal Fear factor Selebriti Malaysia
ok, macam agak ketinggalan sikit kan
kalau baru sekarang aku nak cerita pasal Fear Factor Selebriti Malaysia ni kan
sebab aku tengok online bukan live kat tv kan
so, memang lambat sikit la nak update kan
kan, kan, kan
pe hal banyak sangat kan ni hah???

sekarang ni aku tengah tengok episod 6
yang semalam punya kalau tak salah aku

tapi yang aku nak komen dalam game show ni la kan *kan lagi*
aku kurang senang tengok act salah seorang dari contestant fear factor ni
aku rasa sapa yang follow game show ni dari awal sampai episod semalam memang akan tau sapa yang aku maksudkan tu

"aku harap ada orang lemas"

you punya statement buat ramai orang berapi la brader
perlu ke nak doakan bad things tentang kawan2 you?
macam ni ke selebriti tunjuk contoh kat public???
bukan dalam episod ni je aku nampak bad attitude dia
episod2 sebelum ni pun
 tak perlu nak provoke orang lain dengan ayat2 negatif
sama2 selebriti kot
sampai nak mendoakan kawan2 lemas
sungguh aku tak paham manusia macam ni
malu la dengan kawan2 lawan and public yang menonton game show ni
even you frust dengan game yang you kalah tu
terima je la as tak de rezeki
tak payah la nak perli orang yang kalahkan you tu
or sampai nak doakan orang lain lemas

sepatutnya as a public figure
tunjuk la contoh and positive attitude untuk dijadikan ikutan
bukan macam tu cara nak menang
atu dengan azri terkeluar pun sebab mistake diorang dalam game tu
kalau tak da lama kau say good bye
ish, geram pulak aku
emo lebih da ni

dia bengang la tu kalah dengan hairul
nampak sangat, camera pun fokus kat muka bengang dia time hairul & dazrin dapat imuniti
hehehehe
>.<


P/s: team favorite aku semestinya hairul & dazrin
ada sikit pengaruh adam & hawa dengan setia hujung nyawa kat situ 
hehe
pleaseeeeee.... immunitttiiiiiiii
haha, comel sangat part tu...
yang tak tengok tu mesti tak paham kan
nak paham pi tengok la
tengok episod 6 je pun tak pe da
da boleh cukup bengang dengan orang tu
grrr, tak habis lagi panas ni
orang lain da panas semalam, aku baru nak panas ari ni
flight delay laaaa
hahahaha

persaingan secara sihat tu penting
kan dazrin, kan hairul???

ok la
babai

12 comments:

pjolinda said...

wow..addictnyer tgk fear factor..siap boleh wat satu kesimpulan...hhaha..n nape xmention sape org tu..haha

haslinda said...

@pjolinda

haha... addict dengan fear factor pn da ckup bgus. dr org tu addict ngn Dunia Orang Tanpa Awek... hmm :P

tak yah mention pn ramai yang da tau kot. best tengok kak bedah hok aloh ni main. bedah2 pun, kuat kot.

Anonymous said...

betui kan kan....aku setuju..

haslinda said...

@Anonymous

aik. bukan hg minat ka kat mamat2 yg slalu rambut panjang macam mamat G tu. hahaha... opps, jangan marah.

pjolinda said...

alamak..kene blik..haha

haslinda said...

Haha..kena apa tu???

Anonymous said...

suka ngan gaya je...klu peragai x elok, tolak...

pjo...hg jgn asyik sgt ngan DOTA tu, satgi awek lariiiiiiii....

haslinda said...

@Anonymous

upps.. haha. kan. seb bek ada kak support adik. kalo kak pun layan DOTA, tak tau nak cakap apa dah...

pjolinda said...

akak mgkin xlayan...anak akak men dota x..??hehe...sy men kadang2 je akak...awek sy xlupe...nggeeee...

haslinda said...

@pjolinda

ya ke????? :P hahahahah!!!

pjolinda said...

xke...??emm...tp kan..sape awek sy..??kah3x...

haslinda said...

Ohh.xde awek rupanya.ptut la men DOTA..Dunia Orang Tanpa Awek kn..