20 February 2013

Berangan jap eh

Bestnya kalau dapat rumah yang macam ni....
grrrrrrr
gila sekejap bila tengok gambar2 kat Tumblr

mode BERANGAN activated
nanti da keja nak kumpul duit
nak beli tu nak beli ni
nak buat macam tu nak buat macam ni
nak style tu nak style ni
ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ

p/s: post ni sebenarnya da lama berkepuk dalam draft. ni baru teringat nak publish. layan je la ek...
p/s/s: pastel itu menawan kan???

6 comments:

nini said...

wawawawa...bestnyaa..........

putree said...

agok doh tumblr. becahaya ja tgok gmbr

haslinda said...

@putree

ofkos la tumblr. x kan nye nak amik gamba bilik/rumah sndri mcm dalam tumblr tu. tak seindah itu put. hahaha...

Anonymous said...

cantikkannn...klu boleh kekalkan hari2 cam tu..lagiiii cantik

haslinda said...

@Anonymous

Haaa. kalau dah ada gu sorang tukang semak, sorang tukang kemas pun bagus jugak kan...

kemey said...

perghhh..enaknye dapat bed camtuh