18 December 2012

Makan-makan

Hai
malam semalam
aku & the geng
put, shahrul, paan & hidir
went to Pulau Duyong for makan2
makan2 ni ekceli nak celebrate kejayaan group kitorang
masa program UMT YoungPreneur 2012 hari tu
hasil jualan ada lebih sikit lepas tolak semua modal
pastu masing2 tambah duit sikit2
maka terhasil lah plan makan2 ni

untungnya
geng ni semua geng kuat makan
then masa order makanan tu kitorang order
steamboat package for 6 persons
ok la tu, kitorang berlima
then order lagi extra 
nasi sorang sepinggan, paprik campur, 
mee maggie, sotong celup tepung
tomyam sampai 2 jug kami bantai
air pun 2 jug kami bantai
masa tu masing2 perut lapar

Ni muka-muka sebelum dapat makan
eksaited + lapar

bila makanan dah sampai
semua jadi gelojoh
tak peduli dah orang kiri kanan
kami mula kan sesi main masak2 diatas meja makan
taraaaaaa

homaigod, homaigod, homaigod!!!!
bulat nya mukaaaaaaaa!!!!
lapaq... untungnya dok kat ujung meja
depa masak, aku hala mangkuk ja
tomyam please!!!
hahaha gelak jahat
gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suka hati
kalau dah kenyang tu, tunggu apa lagi
pi bayaq la
hahaha gelak jahat lagi

lepas setel semua
pi bergambaq sat
view dari tempat kitorang makan ni cantik
boleh nampak i-City kat area China Town kat Kuala Terengganu tu
can u see the picca
ada colorfull lights kat belakang kitorang
tu la i-City tu
ape ingat Shah Alam je ade i-City
Kuala Terengganu pun ada maaaa
dah, tu je
habis dah cite
hehe
>.<

15 comments:

cik ery said...

best!trgin nak pegi lagi.jom pegi sme2 nnt hehe

Jenn Syafiqa said...

bestnya! bestnya! :D

haslinda said...

@cik ery

jom3x... bawak la kami... hehe :)

haslinda said...

@Jenn Syafiqa

jom nnt kita ajak cik ery p bwk kita... hehe :)

pjolinda said...

nak g gak...mcm best je...XD

Anonymous said...

nak ikut, nak ikutttttt..(dgn muka x malunya aku mencelah)

haslinda said...

@pjolinda

memang best pun... nnt kalo ada duit lebih, boleh la makan kt sini sesama :)

haslinda said...

@Anonymous

haaaa, boleh. jom pakat p ramai2. pastu jadi tukang bayaq pun laaaaagi bagus. kannnn???

pjolinda said...

betol3x.....xD

Anonymous said...

boleehhhhh3..boleh blah...(dgn selambanya aku blah)..hahaha...

haslinda said...

@Anonymous

haha, cam ni la kakak.. x nak sapot adik sndri :P

Anonymous said...

hahahah....kedekut punya kakak (sambil tepuk dahi)

haslinda said...

@Anonymous

untung laaaa orang tu nak balik kampung... boleh makan sedap2, ada chef masak best2... tacing sat :(

Anonymous said...

hooreeyy...syok rrr....dpt blk kmpg. tp bab dpt mkn sedap tu, x ada "chef" tu, aku mkn dap gak...klu ada "chef' tu lagi la best...jgn jelessshhh...

haslinda said...

@Anonymous

hmmm... x pa lah.. aku kt sini makan sedap gak... makan megi, mee sedap.. sedap la jugak tu... hihi :P