13 December 2012

Budak gemok

hai korang
malam ni quite happy
rasa lengang sikit fikiran
dah tak da serabut2 and risau macam semalam
alhamdulillah my fyp project progress presentation went well petang tadi
as usual
kena shoot dengan unexpected question tu dah pasti
cuma takde rasa terkilan sebab still can answer all the questions given
alhamdulillah again
so, tamat sudah untuk subjek PITA I
semester depan PITA II pulak
yang tu tak tau apa pulak dugaan nya

sekarang ni
aku tengah dok melantak
sekarang ni memang dah jadi tabiat perut aku
asal tengah malam je
keje nak cari makanan je
malam ni aku bantai nasi goreng daging masak merah
mujur ada boypren yang rela hati nak beli nasi goreng tengah2 malam gini
orang lain time macam ni dok rehat2 kat rumah
ada jugak yang ready da nak tido
aku pulak nak melantak lagi
haish, anak sapaaaa la ni
parok parok

no wonder la ada member tegur
aku da gemok
OK! fine
tak kisah pun gemok
sebab memang da gemok pun
kalo dah setiap masa pikir nak makan je
mana nak kurus
lagi pun aku kena jaga kesihatan
perut aku ni sensitip sikit
pantang lapa, masuk angin
sakit boleh melarat sampai 2,3 ari
so, sebelum merawat baik aku cegah dulu sakit perut tu
kalau dah sakit
keja apa pun tak boleh jalan
kan susah
sape susah?????
sape lagi, aku la yang susah
nak tanggung sakit tu ingat best ke
*tak besh, tak besh, tak besh ~~~ geleng kepala plssss*

esok another session for FYP progress presentation
i wish all my friends would have a very good luck
and can answer all the questions
korang, bia jawab salah pun. janji konfiden.... hehe. sape aja ni
bukan aku, bukan aku
aku tak dapat nak tengok korang punya seminar
nak fokus study

by the way, lusa aku ade test
please wish me the best too
hopefully soalan test tak susah la
In Syaa Allah
Aminnnn

Ok la
aku nak sambung meratah daging masak merah ni
makan lagi, haish
=.=''
tempek gambaq budak gemok sekeping

6 comments:

pjolinda said...

xgemok pownn...hehe...ape2 pown...awk tetap pujaan hatiku...hehehe..gewd luck 4 ur test n make sure prepare well... <3

Anonymous said...

'akan sakit perut' tu adalah alasan yg sgtttt cannntikk utk hg melantak cik Linda ooiiii...tak pa, mkn2 selagi boleh nak mkn...

haslinda said...

@Anonymous

haha... ofkos la. kang kalo sakit, susah wooo. sblm sakit, bek makan byk2..

Dylla Abas said...

best nya mkn tgh2 mlm bleh gemok kan..jeles..huhu :p

haslinda said...

@pjolinda

terima kasih banyak2... :)

haslinda said...

@Dylla Abas

tamo jeles2... kurus ke gemok ke, tak penting. yang penting SIHAT... kan??? :)