9 November 2012

Ambik mood

Bila otak tengah berserabut
tengok pulak bilik berserabut
(lebih specific ruang tidur aku sendiri lah)
lagi berserabut kepala hotak aku
macam tongkang pecah pun hado rupe tempat tido aku

Ni konon nye nak ambik mood mengemas ruang tidor aku 
nah aku google idea bedroom decoration
belambak yang cun melecun
tapi belambak jugak lah yang tak releven dengan ruang tidor aku yang sempit
tambah dengan barang yang ntah2 ape2
punya lah belambak
eeeiii comelnye
tiba2 teringat IKEA
aku memang suka design perabot dari IKEA
pastu laju je google IKEA bedroom design pulak
dan dari dulu, kini dan selamanya (mungkin)
aku paling suka katil jenis besi macam ni
antik dan classic gitewww
amacam
ada mengancam tak???
heeee, taste nak pwincessss (pwincess lah sangat) aje
lain orang lain taste 
untuk aku, aku suka yang ala2 classic+vintage

Ok
ni macam dah melalut jauh je
niat asal nak mencari mood kemas ruang tidor je
ni dah jauh pergi ni
dan kesimpulan nye
sampai kesudah tak berkemas lagi tempat tidor aku
esok lah kemas
(jangan cakap pape, kalo dah malas tu, malas jugak le)
cuti seminggu
nanti boleh kemas
(alasan)
=.=''

3 comments:

pjolinda said...

cantik2 nyer...tempat tidur awk bukan mcm tu gak ke..??hehhehe

haslinda said...

@pjolinda

nak sy define ke tongkang pecah tu macam mana???? hehe...

mungkin tongkang pecah lg cntik dr tempat tidur sy :P

kura said...

woooo. ikea punya terbaik ooo :P