13 September 2012

Mimpi buruk

Assalamualaikum... :)
Gamba tiada kaitan dengan entri. hiasan semata-mata

Haish...
pagi tadi tido dapat mimpi buruk
mimpi pasal orang mati
Astaghfirullahalazim
apa ni
tak suka la mimpi mati2 ni

Ok. mimpi tu datang lepas subuh
then aku assume tu mainan tido je
tak mau dah mimpi mati2 pas ni
tak suka
tak suka

Semoga orang yang aku mimpi tu panjang umur
:)

P/s: dok siap2 nak pi hatcheri pun sempat lagi update belog sat. hehe... hari ni kan hari khamis. spontaneous khamis jap la kannnn... hehehe :)

6 comments:

yuyu said...

ada hikmah mimpi tuh.. maybe isyarat supaya kita sentasa ingat Allah dan juga ingat mati.. huhhuhu..

Mrs. Norrie said...

semoga mimpi itu TIDAK menjadi kenyataan...

~AmyLiana86~ said...

dah daftar lom says? lau lum dftr dulu..pahtu ambik link kat special tu..

haslinda said...

@yuyu

mungkin... kena banyak beristighfar ni :)

haslinda said...

@Mrs. Norrie

Aminnnn... tak nak la jadi kenyataan. :)

haslinda said...

@~AmyLiana86~

Dah daftar. tengah cuba ni. thanks kak :)