16 July 2012

Jari baru nak rajin sikit

Assalamualaikum... :)

Hai. seriously, sejak akhir2 penyakit malas aku ni memang sukar untuk dibendung. tak rajin langsung nak menaip. kalau menaip pun, ayat ntah hape2. 

Type, padam.
Type, padam.
Type, padam.

Last, hanya entry bergambar yang aku mampu. kadang2 blog ni dah jadi tempat aku spam gamba banyak2. cuti cuti cenggini la waktu paling best aku nak belaja teknik2 fotografi aku yang tumpul tak tajam2 ni. hari2 dok asah pun, tak tajam. ada tak sharpener untuk photography? haha. ok. bab merepek laju pulak nak menaip. 

Macam entry sebelum2 ni, hari ni aku nak spam gamba lagi. layan je lah ek. heeee >.<
>Bokeh<
>Reddish twin-senyum sokmo dia ni<
>Rumput belakang rumah<
>Daun pokok bunga ros yang mak aku tanam kat belakang rumah<
>fernleaf-lokasi belakang rumah jugak<
>Tak tau pokok apa. tapi gamba ni diambil selepas hujan<
>Pokok duit-duit-pokok parasit yang menjalar atas pokok durian kat rumah tok aku<
Lepas ni mungkin akan ada lagi gambar2 menyusul. kalau aku rajinnnnnnnn~~~~~ >.<

Photoblog > PICIT SEKALI

Terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi >.<

2 comments:

putree said...

perghhh!! dh tajam tu ciklinda. cntik bha :)

haslinda said...

@putree

haha... tajam ka? kalau da tajam tak de la aku dok asah hari2... hehe :)