8 June 2012

Marina High School: PreRaya Edition

Assalamualaikum... :)

Hai kawan2. kawan2 jangan terkejut ye baca entry macam awal 2 bulan dari yang sepatutnya. ekceli kan, semalam coursemates aku ada buat open house dengan tema "Pre-Raya". so, kami pakat ramai2 satu kelas pi serbu beraya rumah diorang. yang bestnya kan, semua berbaju raya (baju raya 2 tahun lepas pun jadi laaaa), menu utama juga makanan raya (ketupat, nasi impit, kuah kacang, lontong, rendang ayam dan rendang daging), music tema pun lagu raya dan ada jugak ketupat tergantung sana sini dalam rumah diorang. oh ya, bunga api pun ada la weh... best weh. rasa macam raya betol. cuma yang tak bestnya bila sampai lagu raya yang ala2 perantauan tu, tiba2 mood sedih datang. rasa macam betol2 perantau (perantau lah sangat, terengganu KL je pun), mula lah homesick sekejap. perasaan nak balik kampung semakin membuak2. tapi kejap je tu. lepas tukar lagu meriah sikit, mood kembali ceria. 

Tujuan diorang buat pre-raya ni sebab mungkin nak rai kawan2, lagi2 sekarang minggu final exam and tak lama lagi dah nak cuti semester. kot... hehe.. aku pun tak tau ape motip sebenar. yang penting, pre-raya ni memang best, seronok dapat kawan2 yang semuanya gila2 dan supporting yang tak de nak fikir pre-raya ni kerja gila, sebaliknya ia BEST!!! dapat release tension struggle study. 

Nah... layan lah gambar gila2 budak BioM yang photogedix semua... hik hik hik. jangan marah ye kawan >.< Pesanan penaja: Bagi yang line internet macam siput sedut tu, harap bersabar la ye... >,<


Sekian. saya sayang kawan2 saya :)
Mereka lah tunjang belakang aku selepas family dan ehem2... hehe...
Tanpa mereka semua, jatuh aku jatuh terus, tak mungkin aku mampu berdiri teguh macam sekarang.
terima kasih semua...
Luv u ollsss!!! 

6 comments:

farah hanim said...

hamboii
awat awal sgt pre -raya nie cik kak
hehe :D

pjolinda said...

g xajak...xpe2...emm

'mitchie' yusoff said...

walaweh .. nice pics!

haslinda said...

@fara: tu la pasal... tp best!!! :)

haslinda said...

@pjolinda: hehe... lets join marina club... hehe :)

haslinda said...

@mitchie: harus lah!!! tgk lah siapa model2 nye... heee :)