3 June 2012

Exam dan berjimba :D

Assalamualaikum... :)

Fuhhhhh... bersawang dah blog aku ni. rasa macam lama tak update blog. sekarang ni da masuk minggu exam. mood pun dah bertukar ke mood exam. so, fokus dan usaha untuk exam kena lebih la.

Study2 jugak la. tapi tak mau la sampai tak da life langsung kan. agak2 dah seharian study, ada je yang mesej...

"linda, jom lepak pantai"

Aku apa lagi. dengar pantai, memang laju je la cakap nak... jadi petang tadi, kami berlima (aku, put, shahrul, faisal atau nama comelnya siput dan pa'an<<< mereka semua sahabat aku) vroooommm2 menuju ke pantai tok jembal...

Aktiviti utama kami 3 ja:
(1) makan 
(2) tangkap ikan
(3) tangkap gambar

Siput>>>paling bersemangat cari anak ikan, dan dia la yang paling banyak dapat tangkap ikan.
Ni nama dia Pa'an. paling banyak dapat tangkap ketam. anak ketam ja. bukan boleh makan pun Pa'an..
Put ~ siput ~ shahrul >>> gigih nya diorang tangkap ikan. aku tangkap gamba je. heeeee ~~~
Siput ~ shahrul. ni bukan aksi menayang buntut ye. diorang sedang berusaha gigih demi mendapatkan seekor anak ikan.
Pemandangan tempat ni masa sunset. sumpah cantik. 

5 tahun aku dok UMT, ni la first time aku datang main2 kat tempat ni. sebelum ni pernah lalu je. hasil tangkapan terbanyak adalah gambar, bukan ikan. hehe.. lepas ni kalau p tempat ni kena bawak camera. semua gamba kat atas ni guna camera henpon ja. tapi not bad la gamba2 yang dapat ni.

Ok. nak sambung study. exam mula 5 jun. doakan aku ye kawan2.


Buat kawan2 semua, semoga berjaya dalam final exam nanti. :D

9 comments:

pjolinda said...

gewdluck dear....<3

syafiqahatta said...

waaa~ best nye lah pun! linda, nnt kite nak jumpe linda nk ckp something kt linda tau. nt pape kite msj.. hihi :D

haslinda said...

pjolinda: ok... thanks... :)

haslinda said...

piqa: nnt jom la kita g berjimba sama2. hehe...

ok piqa :)

farah hanim said...

awalnye final exm
hehee'ape2 pon good lck akak :D

miss inna said...

hohoho~~~
gudluck linda..
aja2 fighting2x.. :)

Dang Intan Duka said...

good luck..
dang start 27 jun ni...
hohoho


peace

daya said...

goodluck exam nanti ye awak. :')

haslinda said...

@fara, inna, DID, daya: thanks awak2 semua... gud luck utk awak2 semua jugak dalam menghadapi final exam :)