15 June 2012

Entry ni tak best. tolong jangan baca.

Assalamualaikum... :)

Hai semua...

Hari ni dah selesai 3 paper final exam. huh, baru 3 paper ja... ada budak course lain, habis final dah pun. siap  usung beg roda, lalu depan aku, dan cakap "hai, saya dah habis exam. nak balik kampung dah. bye". 

Ok, ayat warna merah tu tipu k. yang tak tipu nya, kalau aku pi mana2 sekitar hostel, memang tak sah kalau tak nampak budak usung beg besar gedabak nak balik kampung, angkat kotak ke sana ke mari, mungkin nak hantar barang ke rumah sewa (bagi yang berhijrah ke rumah sewa next sem). stress kot aku tengok. aku ni dok struggle nak habiskan 2 paper lagi. 21 hb baru tamat exam. 

Paper exam tadi, tak susah tak senang. sedang2 je. lepas exam je, balik > singgah cafe makan2 dengan ila  kawan aku > balik bilik > mandi > solat > study blog. haha.. then lepas maghrib keluar dating dengan encik boypren... kuar makan, makan lamb chop. peh, memang bau kambing lah aku malam ni. 

Sedih. lepas ni cuti 3 bulan. aku gi sabah seminggu, encik boypren practical kat Rawang 2 bulan. jauh nya... tak pe, jarak tidak memisahkan kami. hehe. jiwang pulak!!!! and aku sangat tak puas hati dengan satu benda, encik boipren dah habis final paper semalam, aku kena struggle lagi. mana aci!!!!! rumet2 pulak dah start packing barang nak keluar bilik, siap hampir kosong locker diorang. maka. tahniah linda sebab lambat habis final.

And then, lepas habis exam nanti, bukannya aku boleh balik rumah terus. kena prepare untuk gi sabah seminggu nanti. nak packing barang pindah bilik next sem lagi. haish, macam semput je rasa nak kemas packing barang tu. 24 hb aku akan berangkat ke KL, then 25hb akan terbang ke Sabah. bye2 semenanjung. pestaim nak pi Borneo ni. haih, nebes laaa...

Ok la. macam tak best je entry malam ni. bosan. nak study, tapi mood nak study tak datang lagi. dah homesick dah ni sebenarnye.... = (

3 comments:

kura said...

study blog iyee. hahha

farah hanim said...

ouu..da ader encik boypreng ke
hehee
good lck akq
saya pon final abis 21

miss inna said...

linda g sabah buat pe?
marilah jumpa inna kat sabah.. :)
inna kat sabah dah nie... :)