5 May 2012

My wedding :)

Assalamualaikum... :)

Hai sume... haha, tajuk kasi gempaq sikit.

Ekceli kan, petang tadi kan. ai gi kenduri kawen my friends masa ai diploma dolu2. dolu2? macam dah lama je. seingat ai diorang kapel dari diorang sekolah then sampai diploma sampai degree and sampai la laaa ni dah jadi husband and wife dah... 


Bukan senang nak jaga sesuatu perhubungan tu sampai ke jinjang pelamin. banyak dugaan... and fyi, diorang ni masih belaja lagi. sapa kata belaja lagi tak boleh kawen? mak aku kata. hahaha... it depends la, yang penting kena la pandai seimbangkan komitmen sebagai seorang suami/isteri dan pelajar. ramai dah kawan ai yang dah kawen, ada yang dah ada anak comel2. jodoh dan rezeki masing2 kan. 

Btw, tahniah buat kedua pengantin :) semoga bahagia sehingga akhir nyawa ye :) err, macam lah diorang baca blog aku kan. =,=''

Moral of the story: jangan terpedaya dengan tajuk entry. tapi jangan serik nak masuk blog ni k. sekali dua kala bergurau ape salahnye... kan, kan, kan????

Ok. ai nak tido. kepala dah terasa berat sangat ni. sekarang ni tiap2 ari ai sakit kepala. stress kot. hmmm =.='' selamat malam semua.

6 comments:

farah hanim said...

tahu da bukan akak yg kwin
kikiki :P

p/s: akq bile lg??

kura said...

peh. peh. lama betul ikatannya :0

pjolinda said...

...nice relationship...akhirnyer mereke bersatu...hope tuan blogger ni pown akan jd mcm ni satu ari nnti..amin...

Princess Feyqa said...

syukurlah akhirnya ke jinjang pelamin hubungan tu :)

syafiqahatta said...

waa..pepel! :D selamat pengantin baru =)

aimie amalina said...

ramai toi yg kawen skrg kan
heee

semoga bahagia kawan nii
hehehehe

:))