1 May 2012

My first vector drawing :)

Assalamualaikum... :)

Hai... ni first time aku lukis vector muka orang.

Belajar sendiri2 je, lepas da cekap sikit lukis doodle guna paint tool SAI...


Huh... aku rasa ok lah kot untuk beginner yang baru2 nak belajar lukis vektor ni... ahak, macam terpuji diri sendiri pulak.

Model vektor ni ialah budak laki dalam entri INI

Ok lah. nak beradu dulu. heaven kan esok cuti, tapi aku tetap kena gi lab seawal jam 9 pagi. uh yeah, tak mencabar lah jadi student marine bio kalau asik fikir nak rehat je. uhuk uhuk... terbatok pulak!!!

OK. Selamat bercuti kepada semua orang yang bekerja mahu pun masih belajar. hehe... untung laaaaa tak kerja lagi pun dah boleh merasa cuti sempena labor day jugak kan. hehe :D yang memang tak kerja tu, tak yah cakap la. kerja ke tak, sama je. hari2 cuti labor day laaa.

OK, OK, OK. kata nak tido tapi membebel lagi. selamat malam semua~~~~

9 comments:

pjolinda said...

nice la...bakat terpendam...hehehe...<3

haslinda said...

@pjolinda: haha... x hbs2 dgn bakat terpendam... :P

kura said...

peh. comel comel. gigi dia paling comel kann. heheh

haslinda said...

@kura: hahaha.. comel la sgt gigi berterabur mcm tu kannn... hehe :)

farah hanim said...

amboi cntiknyee kak
hehe
ce nnt lukis muka fara gak
mst lagi cntik
kikiki :D

teruskan..ader bakat akk nie

Anonymous said...

:)
chantek2....

haslinda said...

@fara: haha... konpem ke cntik kalo lukis fara? hehe..

btw, thanks fara :)

haslinda said...

@anon: thanks :)

aimie amalina said...

alolololo
comeiii :D