31 March 2012

Tension ke? layan video ni jap...

Assalamualaikum... :)

Hai readers. tadi masa jalan2 kat tumblr, tiba2 terjumpa video ni. laju2 aku reblog, and now aku nak share kat sini pulak. layan ye...

 Comel sangat adik ni... daddy dia tak mau kalah... hahaha!!!

Kalo tak de mood nak berblog, aku bertumblr pulak sekarang. best... suka tengok gamba2 photography yang mostly nye kiut miut, dan suka jugak baca quotes yang best2. pendek kata, tumblr best la. lama dah ada tumblr, baru sekarang ligat bertumblr. heeee...
so, for those who are tumblrian, follow lah saye ye... sempat lagi promote. hehe... :)

8 comments:

pjolinda said...

cmei3x...mcm i..haha..

haslinda said...

pjolinda: :P perasaaannnnnn la u ni...

pjolinda said...

eh..xperasan pown...xkan comei mcm u...mcm xlogik jer...hahaha <3

haslinda said...

pjolinda: OK! fine lah u :P haha

pjolinda said...

gurau jer...jgn mara..hehehe

haslinda said...

pjolinda: eh, x marah laaaa... :P

syafiqahatta said...

kte follow tumblr linda ^^

Wafa Irdina said...

tumblr bes an
bnyk gambar cantekk kat itu
hehe
:D