20 March 2012

s.t.u.d.y.

Assalamualaikum… :)

Hai readers... short entry je... tak berani nak type panjang2...

Lusa (Khamis) aku ada test jam 6.15 - 7.15 pm... subjek Aquatic Pollution. study tak habis lagi. baru habis chapter 1 ja. kenapakah, kenapakah aku menjadi kurang rajin untuk study. kemanakah, kemanakah hilang nya semangat dan azam tahun 2012 aku???

~Ini lah seorang Linda yang kurang rajin ~

Linda!!!! bangun. stop dreaming lah. belajar, belajar, belajar!!! usaha, usaha, usaha. macam mana nak berjaya kalau berangan je lebih, tapi usaha tak tara mana... ish. mula rasa nak membebel kat diri sendiri dah ni...

~ ok, cepat2 rasa nak study ~

Aku nak SUCCESS... tak nak FAILURE!!! I can do it!!!

8 comments:

pjolinda said...

ish3x..berat ni..??kemon u...wake up...jgn sampai terlambat da..k dear... i sntiase doakan kejayaan u..<3

pjolinda said...

jgn mls2 k..i tau u leh success..gewd luck u..wat yg terbek utk diri sndiri k..<3

kura said...

ok. jom STUDY.. hehhe

haslinda said...

pjolinda: ok2. I tengah speed ni. Haha... Da msuk chapter 4 da.. :)

haslinda said...

kura: haha..jom2 cepat...

farah hanim said...

hehee
tgh stdy gak nie kak
weee :D

Satu Langkah said...

Saye en Arnab dengan ini mengisytiharkan bahawa esok test PA..
Stdy, jgn xstdy taw XD

miss inna said...

cepat2x..p study linda...jgn malas2..hehe!