15 February 2012

Syukur Alhamdulillah...

Assalamualaikum... :)

Alhamdulillah... penantian sudah berakhir. penantian ape tu??? jeng jeng jeng...

Hampir seminggu dada berdebar menunggu result semester 3, akhirnya hari ni kunci result terbuka jugak. hahaha...

Keputusan aku??? hmmm... syukur alhamdulillah. walaupun result tak setinggi kawan2 lain, aku cukup berpuas hati. rasa berbaloi bila tengok result setimpal dengan usaha sepanjang menghadapi satu sem yang sangat mencabar, penuh tragis (hahaha), macam bertempur di medan perang je. 

Tiba2 azam untuk lebih cemerlang pada sem2 akan datang, datang secara membuak2. nak lebih cemerlang, nak disarungkan selendang kuning masa grad nanti. aminnn... ni harapan mak aku sebenarnye. maka nya, kena la put more effort untuk next semester nanti. jeles gak tengok kawan dapat pinter 3.9+... nak jugak. kalau dia boleh, aku pun mesti boleh. nak result cemerlang, kena la berdamping dengan orang2 yang cemerlang. kan???


Ok la. entry ni just nak kongsi kegembiraan aku setelah entry2 yang sebelum ni penuh dengan mood jiwang dan suram kan... :)

Tahniah buat kawan2 semua... result OK ke KO ke, kita masih ada peluang untuk perbaiki dan berjaya!!! chaiyok2 :)

P/s: ari jumaat ni da nak balik UMT. tak sabar nak jumpa kawan2 :)

7 comments:

Dang Intan Duka said...

wah...
tahniah..:)
senyum selalu...
hehhehe



peace

blogtilldrop said...

tahniahhh
Entry Terkini Blog2shout: Klik sini..:)

miss inna said...

thx linda.
btw, congrates too. rasa puas ati jer bila result yg kita dpt tu setimpal dgn usaha yg dah kita lakukan...

fRaMe+LenSeS said...

tahniah kamu. nadh doakan kamu akan sukses lagi di masa depan. Amin2. :D

syafiqahatta said...

c0ngratz linda ^^

Kiera Zainal said...

tahniah atas kejayaan anda. eceh cam dlm rancangan lak :)

follow!

haslinda said...

Terima kasih semua... :)