5 January 2012

Panas macam ni kan best kalau....

Assalamualaikum...

Cuaca kat Terengganu ni dah kembali cerah sejak tiga hari lepas. dah tak sejuk lagi dok dalam bilik. kipas pun dah boleh turn to number 5 balik. haha... kalau tak, macam nak beku je dok dalam bilik... untung laaa dapat bilik tingkat atas. heeeeeeee... >,< 

Bila cuaca panas2 macam ni, tido tak best... tapi anak tekak ni pulak buat hal. tiba2 mengada teringin nak makan or minum benda sejuk2... kan best kalo panas2 macam ni, dapat merasa mereka2 ni.

Sumber gambar semua dari google

Ada yang tergoda ke dengan gamba mereka2 diatas??? kalau dapat semua mereka2 ni, konpem aku akan makan dengan rakus nye... eh, tak leh rakus. kena la menikmati kan... hehehe...

Nyum2... tengah ambil mood nak study ni sebenarnya. masih kecewa dengan paper pagi tadi yang susah menikam kalbu, jiwa dan raga... rasa macam nak ronyok2 je kertas soalan tu, pastu sumbat dalam mulut laju2, then telan. pastu bangun dari meja, belah dari dewan dengan muka ketat... grrrr... 

Hmm, merungut banyak2 pun tak guna. kan bagus kalo aku siap2, angkat kaki pi turun bawah and cari mereka2 diatas untuk dilahap dengan rakus sopan macam gadis ayu kampung durian tak jadi... perut kenyang, hati senang, baru la boleh study dengan hati yang girang... kan kan kan???

P/s: mata nek ketumbit lagi. bila masa pulak la aku skodeng orang. hmm... dugaan musim exam...

18 comments:

Mizfantagiro said...

makkk aihhhh sedappnyer !

EnciK AxixOu said...

btul la kn..esok leh r ajk awk g mkn ABC kt pntai aport..haaaa

haslinda said...

mizfantagiro: kan??? panas2 macam ni mmg best kalo dapat semangkuk... :)

haslinda said...

encik axixou: haha... bereh, awak belanje laaaa... hihi :)

Anonymous said...

skodeng jwpn kwn (^-^)

aimie amalina said...

gagaggaa
eskem msia tu
aduhaaiiiiiiii
jgn sedih2 ye
pasti dh cube yg terbaik :)

haslinda said...

aik... adui, kantoi plak. ingat kan x de org perasan cek skodeng... hehe :)

haslinda said...

aimie: sedih pn x gune.. da buat n da usaha pun. :)

Anonymous said...

ada laa,sy sntiasa perhatikan awk (^-^)

haslinda said...

fuyooo... takutnye... spy ke stalker ni??? hehe :)

Dang Intan Duka said...

uit...
jgn mkn benda sejuk2 mcm ni..
nanti sakit plak time nak final..
ingt, if makan kena jg kesihatan gak..
hihihih


peace

::WafaIrdina:: said...

ayayayak...sedapnya....nak 1 ...aiskrim lolipop..huhu

Anonymous said...

jom pekena cendol (^-^)

haslinda said...

DID: uppppsss... hehe.. ok, kesihatan kena jaga... :)

haslinda said...

wafairdina: hehe... amik je kat situ. free je... :)

haslinda said...

jommmm... tp sekarang cuaca da sejuk balik... cam x best je mkn time cuaca sejuk... :)

Anonymous said...

xpa.lmbt tnggl tau..hehe

haslinda said...

heeeeeeeeeeeee :)