11 January 2012

Bai bai nota semester 3

Assalamualaikum... :)

Ponnn Ponnnnn!!! tumpang lalu, tumpang lalu... Linda datang nak buat announcement dan nak buat bising kat sini... hahaha...

Aku nak bagi tau kat semua yang paper final exam da habis... hahaha!!! (gelak jahat...) 

Semalam tepat jam 5 petang, selesai paper Biology of Coral Reef. alhamdulillah, paper susah, tapi aku mampu menggoreng panas2... hehe...

Walaupun paper da habis, tapi tak boleh balik rumah lagi. esok pagi jam 9 kena pi wat final exam untuk public speaking persuasive speech. pastu nak siapkan fieldtrip report. 20 hb baru boleh balik... nasib baik tak homesick sem ni sebab balik lambat. hehe... tak kisah la balik lambat pun, janji otak dah boleh rehat.

Lepas ni no more nota2 yang berselerak on my desk... dalam masa yang terdekat ni, aku akan semadikan nota2 ke dalam kotak. hew hew (gediks). kalau ada pun just buku2 untuk reference report nanti je la.


Bye2 nota... hehe. bahagia betol aku... dikala roomate2 masih lagi berjuang di medan tempur peperiksaan, aku dah enjoy huuu haaa huuu haaa sana sini... malam semalam syok pi main bola tampar dalam ujan lagi... balik2 sakit kepala and tido terus...

Kawan2 yang tak habis paper final lagi tu, good luck ok!!! buat roomate2 ku yang tersayang, jangan stress2 tau tengok kebahagiaanku, sebab aku sentiasa menyokong korang dari belakang. hihi :)

Daaaa~~~~~~

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

selesai dah ae? wahh.. tahniah. :) moga2 dapat result yang superb. awesome, sempoi. :D hihi. lega kan da abeh exm. :)

haslinda said...

nadh: fuh, lega sangat2...
minta2 result ok la, amiinnn...
:)

Anonymous said...

amin (^-^)

cik ery said...

yeayyyy.tggl satu je lgi kn :)



report krja lpgn...........