24 December 2011

Zoo Negara and Aquaria KLCC

Assalamualaikum...

Dalam entry INI, aku da cakap nak update pasal trip kedua aku kan? ni nak bayar utang la ni. lepas balik fieldtrip ke Setiu Wetland, pada ahad dan isnin lepas, aku p trip ke Zoo Negara dan Aquaria KLCC pulak...

Aku tak mau cerita banyak2 pun. cukup syarat aku bayar utang dah la kan. hehe.. bia gamba je yang bercerita..

 Baru turun bas, da gedik nak bergambar... ^,^
Naik juling mata aku tengok ikan dalam aquarium tu... @,^
 Konpius, tak tau nak pi mana...
 Aku boleh jalan bawah perut dia... fuyooo, tinggi nyeee awak... ^^
 Ensem tak gajah ni dok makan??? gajah ni vege, tapi... hmm, diet vege ternyata tak mampu menguruskan badan... 
 Macam rusa masuk kampung... errr, rusa ni macam nak pi gadoh la...
 Ingat kat zoo ada natang je ke, munga pun ada maaaa... :)
 Ikan tu degil, sombong... tak mau pandang camera langsung... takpe2... fine lah ikan...
 Ikan pari... bukan pari-pari ye...
 Turtle... saye suke natang comey niiiii!!!! :)
 Grrrr... rasa cam nak pi gosok gigi dia ngan kolget...
 Sea horse... comel kan. kat kedai souvenir aquaria ada jual patung sea horse. nak beli, tapi harga dia sama macam makan nasi tiga hari tiga malam... mana lagi untung???
 Jelly fish... comey kan???
Unidentify species... hihihi... 

Banyak lagi gamba... nak buh semua, kang lambat pulak loading... sekali dua kala spent time dengan kawan2 syok jugak. sedikit sebanyak boleh buang najis2 tensyen yang ada dalam otak ni... huh...

Sedar tak sedar beg duit pun dah sama2 slim macam aku... pastu buat2 terkejut pasaipa duit dalam bank makin surut... tak kan nak tanya mak awat duit cek makin sikit... hehehe... berjalan tak hengat, duit keluar pun tak hengat. hehe... 

Lepas ni kena focus untuk final exam pulak. gud luck and wish u all the best buat kawan2 dan pembaca yang seangkatan yang bakal menduduki final exam tak lama lagi... GANBATTE KUDASAI!!!!

9 comments:

aimie amalina said...

weee
ritu pon g aquaria+zoo negara
hehehe

tgk pari yg beso gileee tu cm payung plak kan..bile dok atas pale kite :))

Princess Feyqa said...

mcm best aquaria.. nak g la gak hehe

haslinda said...

aimie: hehe... sebelum ni p dgn family... kali ni p ngn kawan2... meriah.. :)

haslinda said...

princess feyqa: best... jom ramai2 kita p aquaria... hehe :)

kura said...

seram gua tgk ikan yu tuuu :0

haslinda said...

kura: haha... jgn risau.. dia x mkn org.. :)

myra yusreena said...

huwaa nak gambaa!!hikhik ;D

haslinda said...

myra: x dpt lg ke??? hehe.. nnt amik ye.. :)

farah hanim said...

hmboii sukenye akq ek
dah2 g stdy nak exm
hehee :D
gud lck akq