15 December 2011

Mereka sangat comellllll!!!

Assalamualaikum... :)

Hai kawan2... ari ni aku nak berkongsi kegilaan terhadap satu makhluk ni? makhluk??? tak de la makhluk sangat... mereka hanya dolls ciptaan manusia yang sangat comelllll... comel sangat2, macam aku (mau mintak lempang ke aku ni??? hehe)

~ringan2 kan jari klik nak kasi besar gambo ni~

Comelll tak??? dia ada banyak character... tapi character yang paling aku suke dua ni...


Yang merah tu name nye Dooodolls Reddish Twin, yang putih tu pulak name nye Dooodolls Cupido... comellll kan??? haruslah aku rembat sekor2 natang ni... buat bantal peluk best jugak...

Ade sape2 nak belikan aku natang comelllllls ni??? hehe... (^,^)

6 comments:

Azzah said...

ala comey2 semua..

kura said...

peliks peliks je shape dia kan.. rare!

Anonymous said...

i minat pe yg u minat...heee... <3

myra yusreena said...

comelll sangattt kann !! tapi tak mampoooo!! ahaa

Anonymous said...

nk jgak.. (^-^)

haslinda said...

haha... aik, bukan dah ada ke??? hehe...