12 December 2011

Kelas pendidikan seni

Assalamualaikum...

Hari ni terasa teringin nak hapdet blog, padahal kerja yang tak siap masih tinggi menggunung, masing2 menunggu giliran untuk disiapkan...

Ahh, abaikan assignment, lab report bagai yang tak siap tu. sekarang aku nak cerita pasal kelas pendidikan seni yang aku attend kat U ni. 

Haha, ekceli kan. boleh dikatakan setiap kelas yang aku attend setiap hari tu dah bertukar menjadi kelas pendidikan seni. almaklumlah, tumpuan belajar aku dah beralih kepada buku aku yang berwarna warni... 

Jangan tak tau, buku ni ramai peminat... sebab pages dia colorful... ^^

Kalau dah pen/pensel di tangan bertemu buku, maka ini lah hasil tumpuan aku dalam kelas:









Tak de motif pun aku lukis semua2 ni. just nak hilangkan mengantuk dalam kelas. lagipun daya tumpuan aku terhadap apa yang dituturkan oleh lecturer meningkat sambil tangan melukis/menulis. (padahal apa yang aku lukis tu memang 100% tak da kaitan lagsung dengan apa yang lecturer dok membebel kat depan) hehe.. 

Tu je la nak cerita malam ni. mata ni da mengantuk sebenarnya... nanti ada masa, aku cerita lagi. banyak perkara yang berlaku dalam tempoh masa aku jarang berbelog ni. nak cerita semua, takut tak da sapa pulak nak panjang cerita panjang berjela nanti. hehe...

Ok la, ambo nak beradu dulu. selamat malam...

P/s: Tekanan menutup minat... :(

6 comments:

kura said...

haha.. kan. mcm xda kaitan je apa yg dilukis dgn bebelan lectrr kat dpn. amboi.. org seni ni. heheh

syafiqahatta said...

ye, saye lah salah seorang peminat buku tuh. hehe (^^)v

Anonymous said...

saye pulak peminat kamu...hehehe...
<3 u...

haslinda said...

kura: haha... seni berangan org hebat la... sbb tu leh lukis mcm2... hehe :)

haslinda said...

piqa: hehe... dan ramai lagiii... :)

haslinda said...

mr anon: jgn laaa.. malu ai... hik hik :)