21 October 2011

Weekend pun ada lab

Assalamualaikum...
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Kat Terengganu ni, hari Jumaat dan Sabtu adalah weekend. tapi betapa 'indahnya' bila weekend pun family BioM turun berkampung di lab. jangan kau berangan nak bangun tido lambat time weekend nak berjimba jimbu ke hape selagi kerja lapangan ni belum menemui titik noktahnya. huhu... semua tengah bersunggug2 nak siapkan identify phytoplankton dan zooplankton... huh...


Ni la ruang kerja seorang saintis bernama cik linda comel. hahaha...

Selagi belum sampai tarikh 24 November 2011, tak da istilah merdeka dalam hidup aku. huhu... <(=.=')>

8 comments:

cik ery said...

lajunye..hahaha

syafiqahatta said...

huh! selagi belom 26 november 2011 berakhir. selagi tu perot ni kecot. stress 46 kali gande sbb jdk org last present. T_T

haslinda said...

cik ery: opkos la. hehe.. :)

haslinda said...

piqa: haha... chayok2!!! we can do it!!! :)

myra yusreena said...

ahh nyesal xdtg awl..kalo x da leh inteprem skali..huahaha

piqa-wey org first ney ag nebes xyh ckp la kann..sobsobss

haslinda said...

Myra: haha... nak inteprem ek??? terlambat sudaaaa...

Cik Lia Lomi said...

bersepah, itu baru dinamakan berkerja atau pun belajar..*tetibe..hihihi

haslinda said...

Cik Lia Lomi: haha... betol la tu. mmg bekerja sungguh la smpai bsepah tu... x sempat da nk kemas.