4 September 2011

Semalam dan September

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Banyak hari tak hapdet blog. da macam rumah spiderman dah rupenye blog aku ni... tiga hari dok beraya di kampung di Pahang, memang tak kan ada masa nak hapdet blog punya lah. ada je keja yang nak dibuat. tak da keja pun, memang tak kan ada masa jugak nak hapdet entry blog. hehe...

Semalam dan september. tajuk entry sebenarnya nak ceritakan majlis hari lahir September yang diadakan kat umah tok aku semalam. dalam family aku ada tiga orang yang lahir bulan September: anak buah aku dua orang dan aku sendiri laaa... ehem2... da tua2 pun celebrate birthday party lagi ke??? hehe... saja tumpang sekaki kemeriahan hari lahir budak2 kan...

Semalam 3 September hari jadi anak buah aku yang sulung, Mikhail, yang ke 14 tahun. dah beso panjang dah anak buah aku ni. rasa macam baru tadi je aku dok gado2 ngan dia masa kecik2 dulu... hehe... sekarang ni dia da nak sama beso ngan aku dah...

Pastu 15 September birthday aku pulak. 22 years old to be... hehe... tak tua lagi k. dan nanti 29 September birthday anak buah aku yang lagi sorang pulak, Luzman. yang ke 5 tahun.


 Abg ipar aku yang setia menjadi tukang jaga makanan... haha...




 oh tidak... comotnya aku... lagi comot dari budak kecik tuuu... :)

Budak2 ni memang semangat sungguh nak cincang kek tu... :)

Kak long ~ wan ~ aku yang comot

Happy birthday to mikhail... semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dalam hidup. jadi lah seorang anak yang soleh ye... belajo rajin2 tau. tahun depan mesti dapat 8A PMR... cayok2...!!!

P/s: birthday aku nanti jangan lupa bagi hadiah tau... hahaha... :)

Thanks for reading...

18 comments:

cik ery said...

eh.sjak bile linda pkai spek ney?heh

haslinda said...

cik ery: sejak rabun. hehe...

miss inna said...

wah byk sungguh lah makanan..hehe!

アヌム ちゃん said...

pulut tu makan dengan ape..huhu..happy becoming besdeyy..lmbat lg tu.heeeee

syafiqahatta said...

hihi..suke name mikhail..nti nak bagi name my 1st boy mikhail...*bajet mcm dah kawen* =___='

kura said...

oi. dah besar pom nk berbirthday dgn bebudak ye. heheh.

selamat hari jadi kak :)

'mitchie' yusoff said...

aik... cuti 4 bulan rabun teros ?

putree said...

linda?ang pakai spek??
nmpak nya aku sorang la yg ganjil nanti.huhuuu!

haslinda said...

miss inna: ckit je tuuu... hehe... cukup mkan untuk family... :)

haslinda said...

アヌム ちゃん: pilut kuning tu makan dengan gulai daging. pic bawah pulut tuuu... :)

haslinda said...

piqa: haha.. nama malaikat... nnt dpt baby boy letak la nama tuuu... :)

haslinda said...

kura: teringin nak jadi bebudak jugak... haha... :)

haslinda said...

mitchie: rabun dah lama. tapi baru wat spek daaa... haha :)

haslinda said...

putree: aku x pakai sokmo la. dalam class ja aku pakai... :)

farah hanim said...

amboi meriahnya
byk la tu mknn
hehee

awat akq xpack nie
p pack cpt
hehe

haslinda said...

farah hanim: mls nak pack la fara... mood raya x habis lg ni... fara la tolong pack kan... hehe... :)

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

AZLIYA COLLECTION said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html