14 September 2011

Rindu sangat kat dak kecik ni...

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Seperti di tajuk, saat ini aku adalah seorang acu yang sangat merindui akan anak buahnya yang bernama syafiq. empat hari berpisah, cukup dah membuatkan aku terasa rindu sangat2 kat dia. 

Rindu kat celoteh dia
Rindu kat kerenah dia
Rindu suara dia
Rindu gelak tawa dia

Mak cakap malam semalam syafiq demam... cian nya. mesti demam sebab rindu kat acu dia kan???





Lambat lagi nak dapat jumpa budak tecik ni... tiga bulan lebih aku dok dengan dia dekat rumah. malam pun dia tido dengan aku. bangun tido pun dia yang kejutkan aku. aku la yang mandikan dia. aku la yang sama2 layan dia tengok kartun tom and jerry tiap2 pagi. time aku dok ngadap lappy, ada je dia nak dok ngan aku ngadap lappy pastu "acu, pocoyo acu... tom n jerry la... nak tengok opter (helicopter)... omen cuuu (otomen)". pantang tengok aku on lappy, itu la request nye. sekarang da tak da macam tu lagi. jauh beribu batu. huk huk. 

Apiq, acu rindu kat apiq laaa... kat man, marsya, mikhail and lutfi pun acu rindu jugak. (aku adalah seorang acu yang adil akan kesemua anak2 buahnya... hik hik)

Ok la. nak bersiap pergi perjumpaan dengan pembimbing siswa and jumpa junior. daaa... :)

Thanks for reading... :)

5 comments:

SoLy SoLicious said...

*comel...

kura said...

kemain coeml dia sebut ultramen ye haha

haslinda said...

Soly solicious & kura: hehe... comel macam acu nye jugak... *perasan sikit*.

Liza Adi said...

budak ni dah kena tinggal kat kampung...huhuhu dia nangis nak ikut balik.

haslinda said...

Liza Adi: mesti nangis berguling2 kan??? haha...