27 September 2011

Happy Birthday ChentaKu... :)

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Hari ni, 27 September 2011, genaplah usia my syayangsss 22 tahun. hehe... selamat hari tua dear... hehe >.<

Dan ini merupakan kali ke-4 aku sambut bufday dia. ehem2, paham2 la ye. hehe...

Hey dear, 
saya doakan awak semoga panjang umur, dimurahkan rezeki oleh Allah SWT, dipermudahkan segala urusan dunia akhirat awak, sentiasa cemerlang dalam pelajaran, berjaya dalam hidup, dan semoga hubungan kita berkekalan hingga akhir nyawa kita... (hehe, terjiwang pulak).

Hey dear, 
awak jangan ingat awak lahir dua belas hari lewat dari saya bermakna saya ni lebih tua dari awak tau. dalam jiwa saya ni, saya tetap muda dua belas tahun dari awak k. hehe... 

Hey dear,
saya minta maaf sebab semalam saya tertido awal dan terlambat wish ur birthday. saya tau awak marah sebab awak da bagi clue supaya saya jangan tido lagi, tapi saya blur tahap cipan sebab mengantuk ya amat hanya Allah yang tahu sampai boleh terlupa sekejap yang saya sepatutnya kena jadi first person yang wish ur birthday kan... saya minta maaf ye. 

Hey dear,
sorry la, seperti tahun2 sebelumnye, tahun ni juga tiada hadiah dari saya untuk awak. bukan saya kedekut tak nak beli hadiah kat awak. tapi wallet saya tengah sama2 ramping macam saya dan slim river memandangkan scholarship saya tak masuk2 lagi ni. nanti kalau scholarship da masuk, saya belanja awak makan ikan bakar dengan sotong celup tepung, awak dua pinggan, saya dua pinggan k. hehe... 

Hey dear,
time saya tengah type entry ni, saya sangat lah lapar. perut saya dah berbunyi2 ni. saya tengah tunggu makanan yang awak dah order dan tapaukan untuk saya. awak sangat baik, sebab tu la saya sayang awak sangat2... :) tolong suruh tukang masak kedai tu masakan makanan saya cepat2 sikit ye. hihi >.<

eh, yang mana satu awak eh??? hehe >,<

Ok laa awak. saya nak sambung buat assignment speech untuk public speaking esok. tengah pikir ape la saya nak merepek depan mdm. nina esok. huhu... doakan saya ye awak... :)

Selamat malam... :) sayang awak... 

6 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa dah tua dah...hehe...jangan tunggu lama2 tau....hehehe


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

afifahpah said...

hebat marketing c'ayob tu.haha.

eh,saya tak paham la yg dah 4 kali dah sambut besday tu.hehe

sweet2.tang nasik 2 pinggan tu kelaka.hehe..xnak kalah eh?

Dang Intan Duka said...

sampaikan salam dayah dekat sayang linda tu.. hihihi

wah.. bulan yg sama..
terbaek lah..hihi



peace

Dda Ly said...

hehehe so sweet!! :)

salam kenal..
meh ke rumah..
mia & fisioterapi
keep in touch...♥♥♥

sifu im said...

cam umur aku je 22..hehe

nadzli azlan said...

Selamat Hari Kelahiran To ***** !! :p


Moga Sentiasa Didalam RahmatNYA !
Dan Semoga Kekal Hingga Ke Taman Taman Syurga Bersama Yg Tersayang :)


~ Aminn ~