8 September 2011

Doodle terakhir

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

 Doodle untuk miss inna.

 Doodle untuk kancil 8349.

 Doodle untuk mya.

Doodle untuk Soly Solicious.

Harap2 korang suka la dengan doodle yang aku buat ni... dan minta maaf la sebab aku tak pandai nak pelbagaikan doodle. semua lebih kurang sama je kan. sebab aku tak pandai sangat pun lukis doodle. hehe... :)

P/s: ni doodle terakhir yang aku lukis untuk blogger2 sekalian. sebab lepas ni aku nak tumpukan perhatian kepada persediaan nak balik ke UMT esok. bila da masuk sem, lagi la tak sempat nak berdoodle bagai. insyaallah next sem break kita berdoodle lagi ye... :)

Thanks for reading... :)

14 comments:

aten qylah said...

comeyyy.nk jugak ? hihi

Kancil 8349 said...

hahaha...comelnya...walaupun ndak ada cermin mata...hehehe...kira hensem nie...Kancil ambil eya...mahu simpan...hahaha

haslinda said...

aten qylah: nnt ada masa sy lukis ye... tp x janji bila boleh siap :)

haslinda said...

kancil: ok, ambil la. free saja. hehe :)

Mya said...

thank you so much! ^o^ comel2 =)

dan good luck untuk preparation ke UMT ya =)salam raya =)

haslinda said...

Mya: sama2 :)

SoLy SoLicious said...

waahh.. dpt jugak..mekasih !!! terharu..sob sob

haslinda said...

Soly Solicious: sama2... :)

miss inna said...

wah,thx linda...terharunya..

nak peluk cium linda la nnt...hehe!

haslinda said...

miss inna: hehe... suke ek???

Kancil 8349 said...

terima kasih...:P

kura said...

kak! nk doodle lg? cehh. hahaha.. comel la dodel ni..

haslinda said...

kura: nak lagi??? amboi... tunggu next semester break pulak la cam tu. hehe...

haslinda said...

kancil: sama2 :)