6 September 2011

Doodle lelaki

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

See, kalau waktu2 bosan macam sekarang ni, laju je aku lukis doodle. kalau sibuk, amik masa jugak la nak lukis doodle. kalau malas, lukis 10 doodle pun, jangan harap satu pun nak menjadi. semuanya akan aku delete dengan bangganya... hehe...

So, memandangkan mood aku nak buat doodle berlebih2 tadi, aku dah lukis doodle yang direquest oleh encik azizou. kate nye nak doodle yang single. mungkin tuan badannye still single kot. eh, ntah la. tak mo la wat spekulasi. nak tau dia single ke idak, tanya tuan badannye sendiri ye... hehe...

Encik Azizou eh, doodle mu da siappp. harap2 awak suke lah ye dengan doodle yang single mingle ni... hehe..

Ala2 star gitu... itu dia peluk gitar tau, bukan bantal busuk yang da lembik tau. tapi disebabkan tangan aku terketaq2 macam sakit Parkinson kronik, maka gitar tu da macam gitar patah dah rupe nya... haha... sungguh kasihan akan tangan aku yang terketaq2 ni... sila gelak kan aku secara beramai2...

P/s: adakah aku kena makan dodol banyak2 untuk memahirkan aku melukis doodle tanpa terketaq2 macam nampak hantu lagi??? err... sudah la... 

20 comments:

EnciK AxixOu said...

tak sangka saya...coment sy jadi permintaan..terima kaseh..ngeeee..sy belanje kamu mkn o² cket..sedut la..sedut la..hehehehe

haslinda said...

encik axixou: laaa, komen ja ke... cam tu tarik balik la doodle tu... hehe, x de la. gurau je...

wah, enak sungguh O2 ni... haha... :)

SoLy SoLicious said...

waahh.. nice la...

Paris Hilton (M) said...

hikk saya pon mahu doodle yg perfect! uhukk

'mitchie' yusoff said...

sempoi la... like2~

kura said...

nak jugaa wooooooooooo. tak ada siapa nak buatkan utk kiteww :(

miss inna said...

linda pn pndai jg wat doodle rupanya...comel..^^

Kancil 8349 said...

pandainya dia buat....

Sis Nana said...

comelyer doodle..tapi x ngeti la nak wat..heeee~~

Edy Ramanov said...

comel sangat sampai xtau nak cakap apa. hehehe

haslinda said...

Soly Solicious: hehe... thanks...

haslinda said...

Paris hilton: nak jugak ke??? tp x de yg perfect laaa... hehe...

haslinda said...

mitchie: haha... thanks...

haslinda said...

kura: nak ke??? nnt sy buat. sy wat doodle kura2 ek... hehe...

haslinda said...

miss inna: setakat doodle terketar2 boleh la inna... hehe :)

haslinda said...

sis nana: x reti boleh belaja. byk software boleh guna... :)

haslinda said...

edy: amboi... sampai dah x tau nk ckp pe ek... thanks, tp sy still blaja lg laaa... :)

haslinda said...

kancil: biasa2 je... dlm proses blaja lagi.. :)

hamzah ian said...

aku doodle org lidi je . sobsss

haslinda said...

hamzah ian: doodle org lidi pun cun jugak... :)