6 September 2011

Doodle for couple

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Kali ni aku nak langsaikan hutang doodle aku untuk cik Dang Intan. hehe... dia request doodle couple kat aku. ni baru siap. sorry lambat ye Dang. 


Taraaaaaa... dah siap... hope Dang suke la ek. dan minta maaf sangat2 la sebab lambat sikit buat kan doodle ni untuk Dang...

Doodle simple2 aje boleh la aku buat. aku ni bukan nye pakar pun. lukis doodle untuk syok2 and syok sendiri ja... hehe... sekadar menghilangkan bosan...

Thanks for reading... :)

10 comments:

EnciK AxixOu said...

saya nak gk yg cm 2..tp xde kapel..haha..yg single xde k??

haslinda said...

Encik AxixOu: ade2... awak nak doodle lelaki single ek?

farah hanim said...

hehe
cute2
cam fara
hahaa

haslinda said...

farah hanim: ehee... ke cute cam akak??? haha...

apisv2 said...

simple kemas =)

Dang Intan Duka said...

wah..comel2..
thanks.. :p

kura said...

comel dan hensem mcm sy. Eh. heheh

haslinda said...

apisv2: thanks...

haslinda said...

DID: suke x??? sama2... :)

haslinda said...

kura: haha... ye la tu... tp comel mcm sy laaa... hehe :)