15 August 2011

Tips mencari isteri TERBAEK punya (khas buat pembaca lelaki)

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Malam ni aku nak share tips2 berguna buat jejaka2 diluar sana yang sedang mencari isteri yang boleh memenuhi kehendak hati. boleh diikuti oleh lelaki2 yang masih bujang mahupun sudah berkahwin. tips ni aku petik terbaik dari ladang anggur yang aku tanam sendiri kat belakang rumah... jom layannn... hehe... 

Google

Nak pandai, 
cari isteri cikgu.

Nak sihat,
cari isteri doktor.

Nak kaya,
cari isteri anak tan sri.

Nak glamour,
cari isteri artis.

Nak gaduh,
cari isteri samseng.

Nak stamina,
cari isteri ahli sukan.

Nak gemuk, 
cari isteri chef.

Nak selamat,
cari isteri polis.

Nak stylo,
cari isteri kaki shopping.

Nak MAMPUS,
cari isteri muda yang satu ofis dengan isteri tua...

Hahaha... yang mana satu menjadi pilihan korang??? pilih2 ya... >.< 

Hanya gurauan semata2. peace no war (tetibe)

8 comments:

cik ery said...

wlpon ak pompuan.ak nk komen gk lahh.haha



ak ske yg last tu.nak mampos.kehkeh

haslinda said...

cik ery: memang berani la sapa yg nak cr bini yg last tu. hahah...

farah hanim said...

tips cari suami lak akq
hehe

kura said...

oh tidak. walaupun nk stylo, tp jauh sekali nk cari isteri kaki shoping! haha

haslinda said...

farah hanim: tips nak cari calon suami adalah rahsia. akak nak simpan sorg2 je. hehe :)

haslinda said...

kura: haha... tau x pe :)

sobri yaacob said...

nak cri.. isteri pandai..
plih yg no 1...he..he..

haslinda said...

sobri yaacob: hehe... bagus2. jgn cari isteri yg last sekali tu ye... :)