13 August 2011

Periksa kesucian blog

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Jangan salah faham dengan tajuk entry k. tajuk sebegitu bukan lah bermakna blog aku telah dinodai oleh sesiapa, hackers mahupun haters. setakat ni blog linda yang baik tiada haters lagi. alhamdulillah...

Tadi aku ada jenjalan kat blog ilasyamila gula masam. dia buat entry pasal check kebersihan blog. bersih dari sebarang virus. so, lepas geledah2, jumpa jugak link website nak check 'kesucian' blog. 

Bila da jumpa, laju2 la check. sepantas halilintar selaju kilat. haha... nak jugak tau kot2 ada virus2 yang dengki dengan blog aku menyelinap masuk secara haram tanpa kebenaran dari nenek aku dulu kan.

Lepas dah check ini lah hasilnya... :)

 Ni check guna onlinelinkscan

yang ni pulak guna urlvoid

Lepas ni boleh la berblogging sesuka hati, sesenang lenang dan segumbiranya sebab blog aku suci dan bebas dari sebarang virus2 yang jahattttt... yeah... :)

Korang boleh check jugak ye. k la, aku nak pi kedai beli bahan mentah nak masak juadah berbuka malam ni. nak pesan pape tak??? hehe.. tata...

Thanks for reading... :)

16 comments:

Cik Bell said...

blog pun ada kapersky? haha

cik ery said...

dasyat.haha.

st nak p try jugak ahh

haslinda said...

cik bell: hehe... macam2 ada... :)

haslinda said...

cik ery: hah... cepat2 p try... :)

Alip Apai said...

blog saya dh hilang teruna..

naseb bek tuan blog still suci..

:)

haslinda said...

alip apai: haha... cepat2 sucikan blog awak ye... hehe... :)

syafiqahatta said...

tenkiu 4 info linda...bl0g i pun suci murni..ngeh3x...^^

AzatLazat said...

blog pon bersuci ye
hehe
:P

haslinda said...

piqa: hehe... da cek ek??? bagus2. kekalkan kesucian blog. hehe... :)

haslinda said...

azatlazat: eh, mesti. kalau x bersuci, kang kotor pulak. hehe :)

KiNa said...

macam mna nk check ni??? nk bt jgak,...

KiNa said...

dh check,..hehe,..thanks 4 ur info,..mntk share ek,...=)

haslinda said...

kina: klik dekat link yg saya bagi tu...

nini said...

saya da try...clean n clear...hehe

haslinda said...

kina: sama2... ok. sebarkan la... :)

haslinda said...

nini: yeah... thats googd :)