26 August 2011

Lihatlah pandang lah, potret ku yang ayu... hehe...

Assalamaualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

AMARAN: ini adalah entry perasaan syiok sangat diiringi kembang semangkuk. hehe...

Semalam masa blogwalking, aku termasuk dalam blog sorang blogger kreatif yang bernama Acik. dia ni pandai lukis potret tau. semua potret yang dia buat, semua comel2 belaka. so, aku pun ada la request dia buatkan aku satu potret. tup tup tadi check kat shoutmix aku ada notification dari dia mengatakan potret aku da siap. cepat betol dia buat. aku tunggu apa lagi... laju2 la klik link dia.

Dan apa yang first keluar dari mulut aku lepas tengok potret aku tu ialah "waaahhh... ayunya aku...". hehe... terperasan empat point lima saat sat time tu... 
Inilah potret yang digembar gemburkan aku tuuu... cantik kan??? aku suka sangat. pandai betul dia lukis potret aku.

Aku rasa dia lukis potret aku berdasarkan profil picture aku ni. cuma posing aku je di edit sikit. pape pun aku sangat berpuas hati dengan potret yang acik dah buat ni. thanks alot acik... kalau korang nak tengok lagi koleksi potret lukisan acik, korang boleh pergi kat blog dia. memang cantik2 semua lukisan dia. ringan2 kan jari tu klik kat SINI ye. 

Dan sebagai tanda penghargaan, aku nak hadiahkan acik doodle hasil tangan aku yang terketaq-ketaq ni. hehe... al maklumlah saya budak baru belajar. hehe... hope acik suke la ye hadiah yang tak seberapa ni... hehe :)

Acik, sudi2 kan lah amik doodle ni ye... ikhlas ni... 

P/s: aku type entry ni dengan senyuman yang meleret sampai ke telinga. hepy babe... thanks again acik :)

9 comments:

'mitchie' yusoff said...

wah, nak jugak ...
comel2...
tp xreti nak doodle2 ni ...

miZz_nizZ said...

comei2..hee.pndai die wt kn

haslinda said...

request la dia buat kan... hehe :) konpem cun punya lah...

haslinda said...

mizz_nizz: kan... sume potret yg dia wat sume cantik... :)

apisv2 said...

timekasih cik haslinda,
acik simpan gambar lakaran cik haslinda ;)

haslinda said...

apisv2: sama2 :)

asfira aminuddin said...

babe, mmg comel! sebijik jugak macam u tau. :))

haslinda said...

asfira: hehe... ya ke... :)

farah hanim said...

huu
ayunye die
hehehe

akq join jom
http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-gadis-blogger.html