22 August 2011

Korang, mai tolong cek sat boleh dak???

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampam... :)

Korang, korang. mai sat. nak minta tolong. tolong komen pasal blog aku sat boleh dak??? tolong komen pasal:

  1. speed masa loading
  2. header
  3. background
  4. font (type, color and size)
  5. widget apa yg perlu dan tak perlu
  6. dan apa2 saja la yang korang rasa aku perlu kurangkan, tambahkan atau perbaiki...
  7. kalau rasa nak komen pasal isi entry pun boleh jugak. tapi aku akui blog aku memang banyak merepek sebab aku memang suka merepek. tak banyak tentang perkongsian ilmu berguna pun. hehe... :)
Kenapa aku tanya macam ni??? aku nak buat perubahan. aku tak mau ada yang masuk blog aku, ada yang cakap macam ni... 

"ish, background ape laaa budak ni guna... semak. kureng sesuai la..."
"adoi... sakit mata aku baca tulisan entry blog ni..."
"alamak, berat la blog minah ni... macam terlebih muatan je..."

Takkan la aku nak hias blog ikut citarasa 'syok sendiri' je kan. kena kira jugak mata pembaca yang singgah...

So, tolong aku ek. setiap kritikan membina korang aku akan terima baik. tapi tak mau kutukan k... terima kasih... sayang korang... :)

Thanks for reading... :)

8 comments:

Bella said...

Setakat ini ok je bila masuk blog ni.. cepat loading... Header pun lawa... Backgroud pun sesuai dengan header... Font ok jugak... Masih boleh nampak... Widget pun takde masalah... Semuanya OK...^^

Myera Nyera said...

overall, blog ni dah perfect sangat :) loading cepat, takde widget sarat. header unik. background pun ok. ^^,

EnciK AxixOu said...

beckgroun 2 wt sy pening..ngeee

sifu im said...

skang ni x berat sngt kot blog ko

dylla abas said...

hmm..kat ofis pakai TM modem agak laju la.xla berat sgt nk buka.tp kalau guna broadband,biasala...blog paling 'ringan' pun boleh jadi lmbt nak loading :p font ok je.background pun ok.hmm..pasal entri x berani nak komen lebih2 sebab sy pun budak baru belajar.tapi,ok jgk kalau lepas ni linda cuba buat entri ttg p'kongsian ilmu kan..lebih berkat gitu (",)

syafiqahatta said...

done! ^^

asfira aminuddin said...

betul babe. i tak minat brand sgt tapi i berkenan pada yg cantik ;)

asfira aminuddin said...

babe sory! i tersalah comment tadi. sory sangat. to me, i suka layout u cantik sgtt! kalo bole font kot kasi besar sikit ke. i rasa semua okay je. no worries okay :)