5 August 2011

I'm soooo tired... :)

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Huaarrrrrrrggghhhhhhh...!!! '=.= 

Huh, seorang gadis sopan baru je menguap secara tidak sopan... penat dan mengantuk pulak hari ni...


Apa lah yang penat sangat. hari ni seharian tolong jaga meja jualan kakak aku. aku la yang tolong jaga. saja tolong dia nak dapat rezeki lebih. duit raya kata kan... meja jualan ni dibukak setiap jumaat sepanjang bulan puasa ni. so, setiap jumaat la aku akan bekerja sebagai salesgirl... hehe... ada la jugak pengalaman cane nak handle jualan kot. walaupun tak banyak yang aku belajar tadi kan. still ada tiga kali jumaat...

Walaupun tak la ramai sangat customer dia, and tak la lama sangat aku jaga, tapi ntah kenapa rasa badan ni mengada2 nak penat lebih2. ni la akibatnya lama tak beraktiviti kat luar kot. asik terperap je dalam umah. sekali kuar dari pagi sampai petang, nah hamek kau  dapat penat seguni. hehe... itu baru sehari je keje, tak berat pulak tu... nanti cane la bila da dapat keje tetap... hish, linda tak boleh malas...!!!

Ni pun digagahkan jugak jari2 ni untuk meloncat2 atas keyboard ni. walaupun amik masa lapanplohlapan kali lebih lembab dari kepantasan menaip secara normal, dia tetap jugak nak terloncat2, terkinja2 atas keyboard ni. at least berhapdate jugak la blog aku dari tak langsung kan.

Ok la... aku da mengantuk sangat da ni. nak tido dulu la. malam ni nak jadi macam baby, tido awal. hehe... selamat malam semua... :)
Thanks for reading... :)
Lots of love, linda…

9 comments:

NasZ said...

g la tido. penat tu. nite.

MOHD NASER.com

Eza Boom Boom :) said...

gudnite awk, rehat cukup-cukup :)

fRaMe+LenSeS said...

waahh belog awk dah berubah. hehe. ala awk. besa la badan dok besa manja, skali skala kena gasak. dia penat cket la. alah bisa lama2 besa la. ;)

haslinda said...

frame+lenses: huhu... tu la pasal. sejak cuti ni, mmg dok umah keje manjakan badan je. bila bekerja sikit, bdn mula mengada nak penat. mungkin kena bersukan pulak kot lepas ni...??? hehe :)

Abu Huzaifah said...

hehe... bersenanm lah... :)

haslinda said...

Abu Huzaifah: hehe :)

ade2mama said...

la da taw tgn xlarat nk taip..knpe pkse..

kaki ade..try la gne :P
heheh

aku law tgn xlarat..gne dagu jew..
lallaa

ade2mama said...

la da taw tgn xlarat nk taip..knpe pkse..

kaki ade..try la gne :P
heheh

aku law tgn xlarat..gne dagu jew..
lallaa

haslinda said...

ade2mama: hahaha... gne kaki boleh terima lgi... tp kalau gne dagu tu cane ek??? nk pk jap... ^^