12 August 2011

I'm soooo tired #2

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Hari ni jumaat kedua aku tolong jaga gerai jualan kakak aku. yes, seperti di tajuk entry. aku sangat penat. tadi sempat jugak online kejap guna blackberry kakak aku masa keboringan kat gerai. tengok2 ada banyak komen and new follower. 

Aku hanya mampu publish je komen2 tu semua. nak reply, lembab pulak online guna blackberry. so, simpan hajat tu bila balik rumah. tapi bila balik rumah, penat pulak. 

So, aku nak cakap thanks bebanyak kat sapa2 yang da singgah blog ni especially yang singgah dari segmen AA tu. aku memang tak larat nak singgah balas blog korang malam ni. tapi kalau aku dapat lebih energy lepas mandi satgi (upppsss, kantoi... hahahaha... sila booooo...suk kat linda secara beramai2 sebab tak mandi lagi), aku cuba la pergi singgah balas blog korang, korang dan korang. kalau tak larat jugak malam ni, esok la aku melawat korang ek. jangan marah ye adik, kakak, abang, auntie uncle sekalian.

Thanks jugak kepada korang2 yang dah follow, komen, shout and singgah, even sebagai silent reader pun. aku hargai korang. sungguh semakin hari mood aku nak berblog semakin membuak2. sebab blog semakin meriah dengan new follower dan komen2 kalian. ye, aku gila komen tapi bukan gila follower. hehe... sebab bila ada yang komen, aku tau ada jugak yang nak baca blog picisan aku ni. terima kasih tak terhingga sekali lagi. (wah3x... bajet blogger pemes amos je ko linda ek...) 

Adalah ditekankan disini bahawa aku bukan bajet pemes ye, tapi sekadar nak menghargai pembaca blog aku. itu je... :)

Ok la. aku nak gi mandi dan berehat. energy aku banyak hilang hari ni. huhu...

Thanks for reading... :)

12 comments:

Addin said...

tido boleh tambah energy ! take care :)

farah hanim said...

akq pent ye
hehe :)
tdo awl taw.hehe :D

Mdm Biar Betul said...

ari ni aku penat juga... penat layan ragam org hahahaha!!! ari ni perut asyik meragam... sbb tu hangin jer sape cari pasal heeee

C i k P i p i T e m b a m said...

hehe , kalau penat tdo . berniaga rupenyeee :) ok la tu .

*kita ada tag awok giveaway :)

http://budakpptembam.blogspot.com/2011/08/kad-raya-duit-raya-fairus-ibrahim.html

Umi Asura Sanusi said...

1st time dtg sini ni.comel lor blog ni.

myra yusreena said...

hhehe..comel dodol lindaa..

haha..org fail gile kowt buad tgn ngan kaki..haha

haslinda said...

Addin: haha... btol tu. ni da dapat energy balik dah ni... :)

haslinda said...

fara: dah... tido awal, bangun lambat. hehe :)

Mdm Biar Betul: amboi... sampai cr pasal ek... jgn2. bulan pose ni. kena sabar... :)

Yumida said...

salam dear..anda telah ditag dlm segmen kt bwh;

http://umikasum.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-myna.html

haslinda said...

Cik Pipi Tembam: thanks tag linda. nnt linda join ye.

Umi Asura Sanusi: Thanks. hehe... :)

haslinda said...

Myra: haha... thanks. org pun ketaq jugak nak lukis doodle. baru belajar katekan... :)

haslinda said...

Yumida: ok...nnt sy join k... thanks... :)