18 August 2011

Entry buang masa korang

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Gambo takde motip. sebab dia comey, aku letak la gambo dia dalam entry ni... hehe... credit to doodledeli yawww... >.<
Hai semua... i'm back. ceh, macam setahun tak masuk blog je aku ni. bukan pe, da dua hari aku abaikan blog ni kot. ke mana aku menghilang??? mana ade menghilang... aku ada je ni. hari2 lappy dok sebelah aku ni. cuma aku tak sihat la. boleh pulak virus2 selsema dan sakit2 badan melanda bulan puasa macam ni. demam punya pasal, blog aku yang jadi mangsa tak berhapdet. kalau ada pun sekadar join segmen, GA je. cian2... nasib ko la blog dapat tuan macam aku ni... haha...

Ni pun tak sihat sepenuhnya lagi. tapi ubat da tak makan. hehe... sssyyyhhhhh... jangan bagi tau mak aku tau. silap2 kene kejar satu taman aku kalau kantoi tak makan ubat... haha... tipu je. tu kisah lima belas tahun enam bulan yang lalu. hehe...

Sebenarnya entry ni tak da isi yang menarik pun. just nak buang masa korang baca entry kosong je. kan da aku tulis kat tajuk ni entry buang masa, yang korang masuk jugak tu nape??? salah aku ke??? haha... bukan ape. otak aku blur2 lagi la. tak da idea. puas dah ni nak kerah idea. last2 idea tak kuar2, otak yang bersepai terkeluar. hehe...

Ok la. terima kasih bebanyak pada korang yang dah terbuang masa baca entry ni ye. esok dari pagi sampai petang aku bekerja jaga gerai jualan. malam sok baru berkesempatan kot nak jenguk blog. itu pun kalau larat laaaa... ehem2... >.<

OK. Thanks for reading :)

10 comments:

ANISA said...

don't judge the entry by the title...
terkena sudehhh...

farah hanim said...

entry kosg pon nak jugk tgk blog akq linda syg
wahaha :D
xkish pon kosg ke empty ke
kan2 :)

dri fara the bubu girl^^

Elih Japahar said...

Sekurang-kurangnya, sy tau awk kurang sihat...semoga cepat sembuh k, pi klinik :-)

haslinda said...

ANISA: hehe... jgn serik tau... :)

haslinda said...

farah hanim: hehe... tenkiu dear... :)

アヌムちゃん said...

aa kenapa dh x makan ubat.kena makan ubat tu.heee

haslinda said...

Eliph Japahar: baik... thanks :)

haslinda said...

アヌムちゃん: ubat x besh aa kak... kan best kalau ade ubat perisa strawberry ke, coklat ke... x de sape suruh, mesti sy mkn lelaju... hehe...

satgi sblm tido sy mkn ubt k...:)

AzatLazat said...

ada no mak tak nak berkenalan jap
pastu boleh tunjuk entry ni dekat mak
kekeke
:P

haslinda said...

Azatlazat: haha... idea yang menarik... hehe :)