11 August 2011

Doodle for Farah Hanim

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Ni first time aku ber'doodle trade'. and kali pertama ni aku trade doodle dengan Farah Hanim. tengah hari tadi aku ajak dia trade doodle, petang da siap da. cepat betul... ni doodle yang dia kasi kat aku...
Comel kan... tetiba rasa cam jadi princess kejap selama lima minit enamplohsatu saat... hehe... thanks dear... sis suka sangat dapat doodle comel ni...

Daaaaaannnn... sekarang masanya untuk menbayar hutang. hehe... yang ni pulak doodle yang aku da buat khas untuk cik adik farah ni... fara, sis harap fara suke doodle ni ek. tangan sis terketaq2 lagi la. hehe... macam pesakit Parkinson kronik da ni. :)

Hope fara suke la dengan doodle yang sis buat ni... dan sorry ye sebab lambat 'bayar hutang' ni. hehe... teruskan berdoodle ye fara... (^^)v

Kalau korang, korang dan korang semua nak tengok doodle2 comel yang fara buat, gi la terjah blog dia ye...

Thanks for reading... :)

15 comments:

farah hanim said...

awwww akq
suke sgt2 akq syg.hehe :)
fara amik simpn dalm folder..esk nak show off..hehe :)
btw.akq bt pkai ape ek??
cntik je

haslinda said...

farah hanim: fara suke??? hehe... guna photoshop... akak tak berapa pandai sgt nk guna photoscape sbb x dpt color trus... hehe... :)

simpan memolek doodle tu ye dik... hehe...

farah hanim said...

hehe.suda simpn da akq :D
suke la..comel taw..lagi comel dr fara bt.hhee :D..fara nye agk xkemas ..sori taw.hehe

haslinda said...

its ok. comel la fara buat. suke dress doodle fara buat tu. ala2 princes gitu. hehe... :)

farah hanim said...

hehe..xtaw nak bt gaye cmne..hehe..nmpk cam sesuai tuk akq..hehe :D

haslinda said...

memang sesuai... hehe... thanks ye fara...

farah hanim said...

hehe.okei akq..welcme..ala bru nak inform akq kene tag.hehe..join taw :D

izfanora said...

wah, knp sumer org berdoodle nie?? huhu.. sib lah tgh tunggu doodle free.. :P

haslinda said...

farah: haha... ok, konpem join laju2 punya la...

haslinda said...

izfanora: sebab jeles tgk org lain berdoodle comel kemain. hehe :)

C i k P i p i T e m b a m said...

xreti la nk berdoodle . nnt ajar . hehe xD

haslinda said...

cikpipitembam: boleh2.. nnt ada masa sy buat tutorial cara nak buat doodle k...

My Name is Mar said...

sana sini doodle-_-"

haslinda said...

My name is Mar: virus doodle melanda :)

Addin said...

waaaa comel nya ! :D