25 July 2011

Jejak blog, jejak kasih...

Assalamualaikum... :)
Hai gadis chumel dan jejaka tampan... :)

Petang tadi sempat berblogwalking melalui segmen abg ben. tak banyak pun blogwalking. lenguh kaki... hehe... maaf kepada kengkawan yang aku tak sempat gi kritik kat blog korang. nanti ada masa aku gi kritik blog korang k. memang aku tak daya nak jalan banyak2 tadi. hehe... ayat cam sengal2 je...

~google~
And ni aku nak cite satu story ni. tadi masa blogwalking kan, aku jumpa sorang kawan lama. da hampir tujuh tahun tak pernah jumpa, tapi pernah la sekali dua contact mesej. boleh pulak terjumpa dalam blog tadi. seronok nya aku bukan kepalang la. then malam (sekarang ni laaa) aku dok mesej2 ngan dia lagi. hehe... ingat jugak lagi dia kat aku. terharu jugak aku.

Orang lain berjejak kasih melalui fesbuk, twitter segala bagai... aku hanya ada blog sebatang kara ni  je la, hanya mampu menjadikan blog sebagai medium untuk update dengan story mory kengkawan yang jauh2. jadi la, ada jugak dari tak da langsung kan... hehe... sekadar nak menyedapkan hati sendiri...

Nak tau tak sape kawan aku tu? jom sama2 terjah blog cik Dang Intan Duka ni. 

 Klik header dia kalau nak terus terbang ke blog cik chumel ni ye... :)

Aku mula rapat dengan dia masa masuk form 4. tapi kejap je sebab tak lama lepas tu dia dapat masuk sekolah teknik sepang... satu sekolah ngan mr boypren ai laaa... hehe (gediks kan aku niii)... dan sekarang kebetulan dia belajar dekat satu negeri tempat aku belajar. hehe... lepas ni boleh la nak ajak dia gi jenjalan pusing satu terengganu tu... (macam la terengganu tu kecik. blogwalking saja pun da lenguh, ada hati nak terengganu-walking... hahahah)

Huhu... tersenyum je aku ari ni dapat rojer2 balik ngan kawan lama. tujuh tahun tu, lama wooo... alhamdulillah, rasa seronok dapat merapatkan balik ukhwah yang renggang dulu. k dayah, keep in touch ya!!!  bukan tacing2 tau... hehe :)

Ok la. terima kasih aku ucapkan kepada semua yang sudi kritik blog aku ni. korang memang sporting lah... !!! daaa~~~ selamat malam >.<

2 comments:

Dang Intan Duka said...

hihihi..
thanks linda.. sebb sudi tgur aku kat blog ni.. dengan cara ni, tak sia-sia la otai blog wat segmen kan.. rezeki betul jumpa ko.. :)

peace

haslinda said...

DID: hehe... seronok jumpa ko weh... lama x tengok muka comel ko... pas ni leh la ari2 jln2 tengok ko. :)