16 June 2011

Happy Birthday to Lutfi

Assalamualaikum...^^
Hai gadis chumel dan jejaka tampan...^^

Selamat hari khamis dan selamat tengah hari. hahah... da lunch belum korang ni. bpape pun, selamat menjamu selera dengan nyenyak nye... eh, kenyang la. 

Ok la. hari ni 16 June 2011 aku nak buat entry selamat hari lahir kat sorang budak ni. budak mane? anak buah aku la. hari ni usia dia genap lima tahun. kejap je da lima tahun. rasa cam baru je semalam aku dok cubit2 pipi, tangan dia yang berketul2 masa dia baby2 dulu. sekarang ni da pandai da. da bijak. mulut tu kalau bercakap, macam orang da besar. huh, bijak mulut dia. 

Budak ni nama dia Lutfi. anak MummyMikhailnLutfi - kakak aku. budak ni lahir pada 16.06.2006. lama da tak jumpa budak kecik ni. last jumpa dia kat penang masa CNY ari tu. rindu kat dia. rindu dengan celoteh mulut dia, kerenah dia. hehe...
Ini la dia Lutfi yang digembar-gemburkan tu. hehe... HAPPY BIRTHDAY LUTFI. makan kek tu jangan lupa kat acu tau. hehe...

Aku suke countdown birthday2 orang ni. aku akan cuba jadi orang pertama yang wish birthday kat diorang. hehe... kalau ada duit lebih, aku bagi hadiah. kalau tak da, aku hadiah kan wish and doa je kat diorang.

13 June lepas birthday salah sorang kawan rapat kat UMT. and semalam dia berlepas ke Mekah untuk menunaikan umrah dengan family dia. sama2 kita doakan semoga segala urusan dia kat sana berjalan dengan lancar dan selamat perjalanan pergi dan balik. amiinnn...

Birthday aku lambat lagi. bulan tujuh ni pulak birthday dua org BFF aku. hehe. sape tu??? tungguu... hehe...
Tenkiu sudi bace...^^

2 comments:

MummyMikhailnLutfi said...

acu..Lutfi x mkn kek hr ni..mkn McD je..

thanks sebab buat entry khas untuk si kechikku yg chomel mcm mak dia ni..hehhehe

haslinda said...

MummyMikhailnLutfi: haha. mak nye pulak yg perasan. hehe... ur welcome... ;)