21 May 2011

Sedih sangat bila menghadapi perpisahan...

Assalamualaikum...^^

Kepenatan balik dari pulau masih lagi terasa. tapi boleh lagi dok pi men bola tampar tadi. haha. sibuk bermain sampai tak da masa nak berehat. bukan pe, hari ni last day aku kat UMT. bermakna juga hari terakhir aku berjumpa dengan adik2, akak2 and abang2 marine biology. means aku akan berpisah dengan diorang untuk tempoh empat bulan. satu tahun bersama diorang sume, hubungan kami sangat akrab bagaikan satu keluarga. sentiasa berkongsi suka dan duka...

Detik perpisahan hari ni sangat2 buatkan aku sedih. rasa cam nak nagis pun ada gak. kenapa ek? tadi masa main bola tampar, semua macam tak da semangat. kenapa? sampai penghulu marine bio pun da macam stress. sebab tak enjoy. sepatutnya hari terakhir ni kite kena enjoy. nikmati kebahagian sebelum perpisahan. tapi, lain pulak yang jadi nye. emm, keciwa la. mungkin yang lain pun sedih jugak kot nak menghadapi perpisahan. tapi bukan la nak selamanya pun. lebih kurang empat bulan lagi, jumpa balik gak. tapi, sedih sangat rasa. mungkin sebab kitorang ni sume terlalu rapat kot. emm...

Selalunye main bola tampar sampai jam 12 malam. ari ni kul 11 sorang2 da kuar court. kenapa??? lagi sayu aku tengok masing2 start kete and moto balik umah masing2. rasa nak nangis time tu. aku pun tak tau nape. pelik. tapi aku tak tunjuk kat sume orang. takut ada yang pelik tengok aku emo lebih plak. cam over ja. hehe... tak pe la. empat bulan tu tak lama. 

Memori tahun satu bersama keluarga marine biology aku simpan kukuh dalam diari memory ni. lagi2 kepada geng2 bola tampar, aku sayang korang sangat2. korang banyak bagi tunjuk ajar kat aku. dari aku zero tak da pape, sampai aku jadi 'boleh la'. yang pasti gelaran 'lubuk' tu da lama aku cuci k. hehe... thanx alot buat korang sume. luv u all lah... hehe... uppsss.....^^

Kepada kumpulan turtle, aku seronok sangat dapat group yang gila2 macam korang. pi mana2, turtle tak pernah lekang. sampai sume orang tau kitorang ni turtle chumel. hehe...^^

 
Kepada group 3 keja lapangan. perjuangan kita masih belum berakhir. tak saba nak masuk sem depan nak bersama korang mengharungi perit jerih perjalanan kerja lapangan. jumpa sem depan. aku pasti merindui kamu...!!!

Ok. setakat ni dulu entry kali ni.nak tido. esok pagi jam 8 da kena gerak gi terminal bas MBKT. selamat malam sume.

Tenkiu sudi bace...^^

8 comments:

Far8 budak baik said...

ayat tak ley belahhh..
memori simpan kukuh siap =p..
haha..memori mmg kene simpan kn..
nnti hari tua..boleh dikenang..hehe

~jIwA kEkAnAk~ said...

hg nh sja ja mk bg ak sdey...
huhuhu

cik ery said...

sayang bio m!


mcm satu fmly..rapat sgt ;)

Izyan Masri said...

MAIN BOLA TAMPAR KAT PANTAI ?SAHSAH DAH BEST.JELES JAP T_T

haslinda said...

far8:hehe...sekali sekali layan sentimental gak.mud gila x dtg lagi.hehe...^^

haslinda said...

jiwa kekanak:x mo la sedey2...kita kan 1 family...sem depan leh jumpa lg...

haslinda said...

cik ery:yup.kite kna kekalkan hubungan kita as 1 family...^^

haslinda said...

Izyan Masri:x mo jeles2.x bek...hehe...^^