24 May 2011

Menu Istimewa Hari Ini

Assalamualaikum...^^

Hai sume gadis chumel dan jejaka tampan...!!!

Da makan ke korang sume ni??? apa menu makan tengahari korang agak nye ek??? ada tak yang sama menu ngan aku hari ni???

Hari ni mak masak laksa penang. da lama aku mengidam nak makan laksa mak masak. ari ni baru dapat setelah tiga bulan dok kat UMT. haha... dapat makan laksa, tak pandang da makanan lain. hehe... riak sejenak disitu...

~ yg itam2 tu kicap.. aku makan laksa mesti ada kicap. penambah rasa.. hehe... ~
Sampai sekarang, aku da pekena dua mangkuk laksa. sedap sampai menjilat mangkuk. haha... dok umah, makan je la keje aku. lepas empat bulan, badan da nak sama dengan doremon kot. cuma kaler je lain. aku tak kan jadi kaler biru cam si doremon tuh... haha... 

Resepi laksa ni rumit cikit. aku pun tak master lagi nak buat laksa. tapi bab makan, lebih dari master.. sampai tahap PHD da. hehe... so, daripada aku bagi resepi salah, bagi sesapa yang teringin nak masak laksa tu leh google je. berlambak resepi makanan ada kan???

Ok la. nak pi pelahap laksa dua puluh tiga point empat tujuh mangkuk lagi. jemput makan...

Tenkiu sudi bace...^^

5 comments:

Izyan Masri said...

OHH TIDAK.KENAPA MESTI TUNJUK LAKSA???GERMNYA TENGOK T_T

haslinda said...

haha...tu je yg boleh tunjuk...jgn mara...^^

cik ery said...

sodap bona...haha
ak pon mkn lksa td =p

haslinda said...

cik ery: haha...sodap tu...^^

ila said...

baru lepas makan laksa penang...hehe :D