11 May 2011

Lagi Idaman Aku...

Assalamualaikum...^^

Now aku nak share lagi cerita pasal interior home design. kalau dulu kan, time aku sekola lagi. taste aku ala2 remaja la. suka konsep ala2 retro gitu.


tapi sekarang sejak usia meningkat matang sedikit, minat tu berubah kearah design yang lebih matang. sealiran dengan usia aku.

Bila dok tengok gamba2 interior design ni, rasa macam kalau ada duit berguni-guni, nak beli rumah and perabot sekarang jugak. pastu decorate cantik2. bangun pagi esok da ada atas katil macam gamba kat atas tu. kan best. tapi tu semua hanya berlaku dalam mimpi atau kalau ada doremon je. tapi aku tak nak lagi diperkotak katik kan oleh pendustaan doremon yang berwarna biru itu. biar sekalipun doremon bertukar jadi warna merah, aku tetap tak nak percaya dia. sebab doremon tu kartun je k.

Cantik kan. geram... tak leh stop mata dari dok tengok gamba2 ni semua. k la. nak pi tepon mak suruh beli umah esok jugak. nak decorate umah tu cantik2 pastu jual balik umah tu and aku sendiri yang beli umah tu balik. gila...!!! ye, linda macam dah nak gila sekarang. sebelum linda menjadi sewel dan mereng dengan lebih lanjut, labih baik aku stop merepek kat sini. takut kang penyakit sewel aku ni berjangkit kat korang and mencetuskan satu virus influenza yang boleh mengurangkan populasi manusia normal dan sihat kat muka bumi ni. ish3x... sabo je la...

Ok la. nak pi lompat tido atas katil empuk kat atas tu. hehe... nunyte sume... lalala~~~

Tenkiu sudi bace... asaalamualaikum...^^

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

angan2 umpama cita2.. takpe berangan la di samping berusaha.. Insyaallah satu hari dapat apa yg di hajat

haslinda said...

The Lekat Lekit Story: ha'a. insyaalah.aminn...^^

Nini Hartini said...

merah mak ngah. hehe..

akak suka rumah design korea/jepun. hehe

haslinda said...

Nini Hartini: design korea jepun cane ek? yang mcm dok tengok dlm cite korea tu ek??? cntik gak...

cik ery said...

haha.

da follow ang!

ak nk bilik yang bwh sekali 2..cantik gile ;)

haslinda said...

haha... thanx. nak ek??? amik la.free je.aku x minta bayar pun.kat google pun berlonggok.amik je nak yang mana...pilih2, free of charge. hehe...^^