21 May 2011

Home Sweet Home...!!!

Assalamualaikum...^^

Hai sume gadis2 ayu dan chumel serta jejaka2 kacak dan tampan...

Penat betol hari ni. seharian dok dalam bas. perjalanan lapan jam da cukup memenatkan. da la semalam kul tiga pagi baru tido. syok sangat dok berchating sampai tertido lambat. hari ni da penat. padan muka aku. hehe... sejak akhir2 ni asik tak cukup tido je...


Alhamdulillah, jam tujuh petang tadi aku sampai umah. penantian aku selama ni da berakhir. sekarang aku da kat umah. yuhuuu... boleh berehat sepenuhnya. boleh rehatkan otak tanpa pikir masalah belaja lagi. and yang penting aku ada masa yang lebih untuk bagi tumpuan kat blog kesayangan aku ni. keje??? emm, nanti la aku pikir2 kan. macam malas je nak keje. tapi kalau tak keje mana nak dapat duit. da la time cuti tak da biasiswa. emm, tak pe. biar future aku yang menentukan nye. hehe...

Cuti empat bulan, banyak benda yang sepatutnya aku rancang supaya masa aku bercuti dapat dipenuhi dengan aktiviti yang berkualiti. dalam kata lain bercuti secara berkualiti. tapi otak aku sekarang ni tak dapat berfungsi dengan baik. tak dapat merancang dengan baik lagi. badan masih penat lagi, otak pun penat lagi.

Tak pe la. biar aku amik masa dulu untuk berehat. dalam seminggu ke. hehe... rest kan emosi yang tak begitu stabil ni. nak merepek pun tak da mood. hehe...

Ok la. setakat ni dulu. kecewa buka YM tak da yang online. sedih =( sunyi je rasa malam ni...

Tenkiu sudi bace...^^

No comments: