14 May 2011

Entry terakhir dari ku... Selamat tinggal blog... =(

Assalamualaikum...^^

Wah, sehari tak buka blog langsung... rindu nya. and ni kali terakhir aku akan wat entry blog. lepas ni aku akan tinggalkan blog selama-lamanya. eh, silap. selama seminggu je. seminggu je??? lama tu kot... apa nak buat, demi tuntutan kerja lapangan.

Petang ni, jam dua petang laptop aku akan dihantar untuk dikuanrantinkan di pusat kuarantin sementara aku "bercuti" di Pulau Bidong selama lima hari empat malam. laptop aku tak sakit pape pun. tapi aku tak berani nak bawak laptop gi pulau. macam2 boleh jadi. mana tau dia jatuh dalam laut ke atau pun time kat pulau tu ada ungka2 dalam utan tu culik laptop aku nak berfesbuk kan.. mau nangis berlagu pop yeyeh aku nanti. 

So, entry kali ni just nak bagi tau yang aku akan bercuti dari berbelog selama seminggu bermula petang ni. aku akan balik ke sini 19 hb mei. insyaalah malam tu aku akan hapdate blog ni. cuci2 sawang2 yang da mula menebal. and aku akan bawak balik cerita2 menarik sepanjang kerja lapangan kat pulau bidong nanti. enam hari merupakan satu tempoh masa yang panjang untuk aku kumpul sebanyak-banyak nya memori sepanjang aku kat sana. 
pulau bidong...nanti kan kedatangan aku...!!!
Yang penting aku kena ingat, aku pergi pulau ni bukan nak enjoy hu ha hu ha tak ketahuan hala. ada misi dan visi yang perlu dilaksanakan. cewah... aku pi pulau untuk penuhkan syarat2 subjek kerja lapangan yang aku amik sem depan. kalau tak pi, awal2 lagi aku da disqualified untuk amik kursus ni and kena drop pastu repeat sem depan. oh, tidak. aku tak sanggup repeat paper. repeat paper dalam mimpi pun aku tak sanggup. tidaaaakkk... so, biarlah aku berkorban masa, jiwa dan raga untuk subjek kerja lapangan yang "tersayang" ni. aku cuba ikhlaskan hati aku sebaik mungkin untuk tamatkan peringkat awal kursus ni walaupun hati aku sekarang da kat rumah. wuwuwu T____T sabo je la linda...

Ok, setakat ni dulu entry aku kali ni. doa kan perjalanan kerja lapangan aku berjalan dengan lancar dan selamat. 

Tenkiu sudi bace...^^

8 comments:

cik ery said...

haha..gud bye

jumpa atas bot ;)

haslinda said...

cik ery: haha..k.jumpa kt bot..

d_LA said...

pulau bidong ni kat setiu kan??bestnye gi pulau..take care ye..samat bercuti^^

haslinda said...

d_LA: x sure kt mane. tp dalam terengganu la. thanx. nnt kte bwk blik nemo kt dla ek.. hehe...^^

Mamachia said...

ingat kan apa heheehe...pegi keja elok2 iya. balik anti bole cita kat blog...

haslinda said...

mamachia: ok kak...^^

my-shopping2u said...

gambar kt atas tu lawa.. leh join contest nikon tu

haslinda said...

my-shopping2u: ya ke.thanx.tp tu guna cam biasa jek...