22 May 2011

Entry Penghargaan Buat BEN ASHAARI

Assalamualaikum...^^

Hai gadis chumel and jejaka tampan...

Tahukah anda semua, aku tengah syok sekarang. syok sebab pe??? syok sebab blog aku telah dipromote oleh abg BEN ASHAARI... cam tak caye je. ingat kan mimpi tadi. da cubit and tampar pipi kiri, pipi kanan, terasa sakit pulak. sah la, aku tak bermimipi. ini reality...

Tak caye??? aku lagi tak caye... ye la, blogger femes promote blog aku yang tak seberapa ni. ni buktinye... bukan sekadar omong kosong...

ha... ini bukti!!!
Aku nak ucap bebanyak terima kasih buat abg ben sebab pilih blog aku untuk dipromote malam ni. sebagai tanda terima kasih, jom kita ramai2 pi serbu blog dia balik...

Blog abg ben ni simple. ayat2 dalam setiap entry dia pendek, senang paham. senang loading gak. dia da femes sekarang. nak banding ngan blog aku ni. bagai enggang dengan pipit. haha...

Jom kita pakat ramai2 pi serbu blog dia sekarang...!!!!! klik SINI.

Tenkiu abg ben. tenkiu kepada semua yang sudi singgah ke blog aku, tenkiu kepada yang sudi follow juga and tenkiu sudi bace...^^

12 comments:

Dea said...

hehe..sama2.. tetiba..:P

haslinda said...

Dea:hehe...sama2 gak...^^

BEN ASHAARI said...

sama sama.. :) terima kasih ..

haslinda said...

BEN ASHAARI: sama2...^^

miss inna said...

wah...terbaik nie linda..:)

Amin Zaki said...

hoho....

c u m u h a m a said...

congratz !!! :)
bertuahnyeeeee .. heheh . .

haslinda said...

miss inna: hehe...biase2 aje...^^

haslinda said...

Amin Zaki: =)

haslinda said...

cumuhama:thanx awak...=)

PutrEe said...

tahniah deklinda..^^
hahaha!!!

haslinda said...

putree: hahaha...tenkiu put...!!!