13 April 2011

Study!!!!

Assalamualaikum...^^

Hai sume.skrg aku curi masa study aku utk wat entry ni jap.hehe...pejam celik,pejam celik,da nk final exam semester 2..sekejap je rasa.mcm baru semalam je aku bdebar2 tunggu result nk msuk U.tup2,da nk hbs sem 2 da pn.ish3x.cepat btol masa berjalan kn...



Minggu depan da start minggu final exam.aku amik 4 paper je sem ni.tp aku xm 3 hari je.
  • 18 April 2011: Genetic 9.00-11.00 am; Biochemistry 3.00-5.00 pm
  • 26 April 2011: Biostatistic 9.00-11.00 am
  • 2 Mei 2011: Biology of Marine Vertebrate 12.00-2.00 pm
Tengok la schedule exam aku.tgk yg first day sudah.2 paper dlm 1 hari.cm nk nangis je masa mula2 tgk jadual xm.da la dua2 tu paper killer sem ni.tp nk wt cne,da ditetapkan..sape la aku ni nk membantah jadual kan..tp x pe.motivation nye,aku anggap tu sbg 1 cabaran utk aku as student.2 paper dlm 1 hari x semestinya aku x leh score paper tu.kan3x???aku cuba.aku mesti dapatkan A@4flat dlm semua paper sem ni.insyaalah...

this is what I really2 want!!!! :)

Maka dgn itu,memandangkan first day aku ada 2 paper,aku kena lebih focus on my study.aku akan berehat sebentar dari berbelog.hehe..insyaalah,after the first two paper tu,aku jenguk balik blog aku to make sure yg blog aku x kan berhabuk.cewah.poyo je kn.

::nota2 aku...poyo je kn nk menunjuk nota2 comel aku ni..hehe...::

so,kepada kengkawan x kire sama ada kawan UMT or U len ke,or mana2 kolej ke yg bakal menduduki final exam,aku wish GOOD LUCK kt korg.study memolek.study smart.x mo tensyen2.minta restu and berkat parents and cikgu2 k.jaga kesihatan dan pemakanan utk elak penyakit2 yg x di ingini.dan yg paling penting,jangan berhenti berusaha,solat dan berdoa bebanyak kt ALLAH.sesungguhnya perjuangan dlm menuntut ilmu itu merupakan salah satu jihad jugak...ok,doakan aku berjaya dlm exam k.SEMOGA BERJAYA KAWAN2 SEMUA!!!!

sekian.wassalam...terima kasih sudi bace...^^

7 comments:

MummyMikhailnLutfi said...

good luck!!!!

MummyMikhailnLutfi said...

good luck n wish u all the best

haslinda said...

Thank you!!!=)

d_LA said...

comel tol nota2 dia..smgt nk study kalo dpt nota comey camni..

gud luck dear^^

haslinda said...

d_LA:thanx :)

Izyan Masri said...

TIBA2 TERINGAT FINAL.WUWUWU T_T

haslinda said...

Izyan Masri: hehe.blaja la lg...