25 April 2011

Demam Biostatistik...

Assalamualikum...^^

saja letak gambar ni besor2 gedabak...^^ thanx mr. Google...

Wuwuwuwuuuuuuu... seharian study biostatistik. esok paper biostat jam 9.00-11.00 pagi. hari ni baru la nak pulun study, buat soalan past year segala macam soalan... da memang jadi habit aku suka study last minit. tak tau la genetik sape yang aku warisi nih... and time aku dok pulun ni jugak la, kawan2 jiran tetangga menjengah bilik tanya itu tanya ini (tanya pasal biostat je k, bukan bergosip... tak sempat lagi nak bergosip)... nasib baik la aku ni baik (baik ke???). soalan yang diorang tanya tu, yang boleh aku jawab aku jawab la. yang tak leh jawab tu la mau bikin aku nangis... tekanan... T_T aku paling alergik dengan soalan2 yang aku sendiri tak boleh jawab.

contoh soalan tu ialah >>> "kenapa rumus ni macam ni...???"... maka dengan muka yang selenga nya, aku terpaksa menjawab "mana la aku tau, bukan aku yang cipta formula tu..." haiyaaaaa... kesian orang yang tanya soalan tu.. kih kih kih...

Benda2 macam ni la yang mendemamkan aku. biasa la, sape suruh study last minit kan??? padan muka aku... huhuhuu...

Ok, la. entry kali ni just nak gi tau yang aku sedang berusaha bersungguh-sungguh demi exam yang tercinta... bukan nak ngutuk sesape pun k. ngeee...^^ poyos jak...

Korang doakan aku buat yang terbaik k. amiiiiin...

p/s: rakan2 ku yang tersayang, ape yang aku ajar and sampaikan kat korang tadi ikhlas k walaupun muka aku mengeksperikan tekanan dengan soalan2 yang tak patut tu. maaf jugak if terkasar bahasa time mengaja korang. sesungguhnya aku dilahirkan tanpa bakat sebagai seorang pengajar atau pendidik yang penuh rasa sabar. aku hanya cuba setakat yang termampu. maaf sangat2... (heheh, ayat macam gud2 je kan...)

ok, jalan dulu. Sekian, terima kasih sudi bace...^^

8 comments:

FatenNabila :) said...

goodluck :) do ur best!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

haslinda said...

FatinNabila: thanx awak... =)

haslinda said...

アヌム ちゃん~~: thanks ^^

Izyan Masri said...

WAH.BIOSTATIK?DENGAR BUNYI BIO JE DH TAKUT DAH.WUWUWU T_T

haslinda said...

Izyan Masri: nak takut ape??? biostatistik tu tak makan org pun... hehe...

Amoi said...

macam calculas je tu.

peningggggggggg

haslinda said...

Amoi: hehe... pening ckit je...kalo paham, x da masalah...